Следва

Приказки от една нощ

Търси се рокля за бала!? Каква да е и кога, съветва Аля Милушева

Абитуриентската треска ни завладя още с първото пролетно слънце, да не говорим, че от преди Какво препоръчват топ...

Fashion преди 13 години

Абитуриентската треска ни завладя още с първото пролетно слънце, да не говорим, че от преди Какво препоръчват топ дизайнерите за твоя абитуриентски бал, можеш да четеш всяка седмица на страниците на TeenViewSofia. Дори и роклята да е избрана, аксесоарите и финалните щрихи предстоят, така че няколко добри идеи само ще ти помогнат да изглеждат така, както си мечтала – красива.

Един от водещите български дизайнери Аля Милушева те съветва в специално интервю за teenviewsofia.com:
"Абитуриентите правят много грешки, но аз бих ги посъветвала едно много важно нещо - по-малко да се съветват една друга, казва дизайнерката в откровено интервю. Така често си правят лоша услуга. Те не могат да пренебрегнат тази комуникация, защото тя е част от бала. Но когато се стигне до решаващия момент да си избереш рокля, е добре да се вгледаш в себе си."

А за най-подходящият момент, в който да започнеш с търсенето на рокля Аля Милушева е категорична:
"Това е много индивидуално, но напоследък забелязвам, че все по-рано се започва. Наскоро имах клиентки, които си търсиха рокля за следващата година. Може би перфектното време е февруари и март."

Е, дори и да се съмняваш в избора си, нищо не е изгубено. С добър, професионален грим и подходящи аксесоари, винаги можеш да изглеждаш зашеметяващо.

Цялото интерв', в което Аля Милушева разказва и за своя абитуриетски бал ше прочетеш в TeenViewSofia
 

More Fashion