Следва

В несесера: Beauty trend бронз и злато в очите

Кажи здравей на най-бързосъхнещия лак за нокти Shellac

CND представи световната революцията в маникюра Shellac...

Beauty News преди 13 години

CND представи световната революцията в маникюра Shellac.

Интеркозметика, изключителен представител за България и Македония на марката CND (Creative Nail Design), представи официално на българския пазар Shellac – продукт, който предизвика истинска революция в индустрията.

Shellac е първия хибриден цвят, разработван повече от пет години в лабораториите на марката и без аналог на световния пазар. Истинска иновация без износване и напукване на покритието, с гарантирана дълготрайност.

Shellac
съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти.

Shellac
се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно.


Митко Дамов, топ коафьор и собственик на франчайзинговата верига салони Vogue Vision и Росица Владовска, управител на Интеркозметика

Част от революционния модел при Shellac се крие и в начина, по който покритието се сваля - нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Обвивките за премахване на Shellac включват нежна подложка от памук, която предпазва пръстите и кожата от ацетона като пази фокуса на въздействието върху нокъта.

Тайната на Shellac е в намиращата се в процес на патентоване формула на разтворителите, мономерите и полимерите. Точно солидната научна основа е това, което прави продукта толкова атрактивен - нанася се като лак, траен е като гел и се сваля за минути. В допълнение на това Shellac е хипоалергичен и не съдържа формоалдехид, толуол или DBP. Професионалистите, участвали в тестването на продукта, заявяват открито – това е уникален за пазара продукт, който не може да бъде сравняван с нищо друго. Shellac е достъпен в 12 от най-популярни цветови гами на CND.


Биляна Петринска, актриса и посланик на La Biosthetique Paris за България

Shellac се предлага към момента ексклузивно в салони Vogue Vision, но от 1 май продуктът e достъпен за цялата страна в селектираната мрежа от партньори на Интеркозметика.

 

More Beauty News