Следва

Няколко причини да избягаш за 60 секунди

Последни приготовления и наставления преди AC/DC да дадат на късо в София

Австралийските легенди избраха нашата банда Конкурент да се качи преди тях на сцената в петък, 14 май, когато...

Events преди 13 години

Австралийските легенди избраха нашата банда Конкурент да се качи преди тях на сцената в петък, 14 май, когато рок титаните ще разтресат София за първи път!!!

Емо Анчев и компания ще излязат на сцената около 19.30 часа за сет от 40 минути, в който ще изпълнят само авторски материал, включително най-големите си хитове като Аз съм твоят вечен конкуерент, Дай шанс и, разбира се, Дай ми време.

Ето какво каза и вокалът на групата Емил Анчев: „За нас е голяма чест, защото бяхме избрани от мениджмънта на AC/DC да ги подгряваме не само в София, но и в Букурещ!”

Конкурент, които тъкмо се завърнаха в България след серия от ангажименти в Германия и Холандия, подготвят съвсем нов албум и в момента са на етап записи на вокалите. Новата продукция се чака съвсем скоро.


Емо Анчев

От днес Eventim.bg пускат в продажба билети за парко места около стадиона. Билетите са на цени 30 и 50 лева и важат от 10.00 часа сутринта в деня на концерта до 10.00 часа на следващия ден. Предварителна продажба – в сайта и цялата мрежа на Eventim.bg, а в деня на концерта – и на касите на стадиона.

Билети за трибуните на рок концерта на годината отдавна са изчерпани, но билети за терен все още могат да бъдат намерени. От 12.00 часа днес, 10 май – включително и от касите пред Национален стадион Васил Левски.



Сцената на концерта на AC/DC е почти готова, а утре се чакат тировете със оборудването по светлините и звука.
Болкън Ентъртейнмънт благодари на Национална спортна база за пълното съдействие и координация, за да може най-сложното концертно съоръжение, строено някога в България да бъде издигнато в толкова кратък срок.

Концертът на рок величията у нас е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам с рок силата на Каменица, със съдействието на Столична община и Live Performance и подкрепата на Savoy – чиста водка и Max Telecom – модерният оператор.

Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

Не оставай без билет за рок концерта на годината! Ще се лее рок!
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?