Следва

Mellow Music Festival. Пълна ударна програма с безплатна сцена

Сексът и Градът - Началото. Или каква беше Кари преди Тузаря

Преди Кари Брадшоу да „разбие” Града, тя е обикновено момиче, израснало в предградията на Кънектикът...

Books преди 13 години

Преди Кари Брадшоу да „разбие” Града, тя е обикновено момиче, израснало в предградията на Кънектикът.

Къдрокоса фурия, която знае, че иска повече. Повече от това, което я заобикаля, повече от това, за което съученичките й се осмеляват да мечтаят. Тя е готова за истинския живот, но първо трябва да се справи с последните години от гимназията. С познатото ни остроумие и проницателност – макар още по момичешки плахи – Кари проследява пълната си с емоции последна година от гимназията.

Докато приятелите й се борят основно на любовния „фронт”, Кари се опитва да преодолее разочарованието си, че не е била допусната до летния семинар по творческо писане в Ню Йорк. После се намесва и момче. Следва и предателството на най-близките й хора, което ще я накара да постави всичко под съмнение. Дните в училище са към своя край и Кари ще осъзнае, че е време да се бори за мечтите си.

Как успява да се превърне в модел за подражание и в един от най-харесваните женски образи на цяло едно поколение? Страстните фенове на „Сексът и градът” с удоволствие ще проследят как Кари Брадшоу се превръща от обикновено момиче в талантлив писател в новата книга на Кандис Бушнел „Дневниците на Кари Брадшоу”.

Верните фенове на Кари Брадшоу ще разберат какво е семейството, в което е израсла, как е открила страстта си към писането и какво незаличимо отражение са имали върху нея приятелствата от тийнейджърските й години. Последвайте Кари в нейните дръзки, забавни, а понякога драматични приключения, които ще я отведат до обичания й Ню Йорк, където ще започне новият й живот.

„Това не е тийнейджърката Кари Брадшоу от 2009-2010 година, това е Кари в края на 70-те”, казва Кандис Бушнел в интервю по новата си книга „Дневниците на Кари Брадщоу”. „Това беше времето, в което младите жени за пръв път можеха съвсем свободно да отидат в колеж, да имат кариера, да преследват мечтите си.

” Всички сме запознати много добре с любовните драми на Кари Брадшоу, особено онези, причинени от разбивача на сърца – Тузаря (иначе казано Джон Джеймс Престън, или Крис Нот).

Този път Кандис Бушнел е решила да овъзмезди Кари, която получава мъжа, пардон, момчето на мечтите си в последната година на гимназията. „Кари получава гаджето, което всяко момиче в гимназията мечтае да има”, казва Бушнел за героя, който ще обсеби фантазиите на младата Кари.

"Не мога да живея без... книги.
Ако не бях писател... щях да бъда състезател по конен спорт, и то не какъв да е, а олимпийски шампион!
Най-удобно се чувствам... в собствената си кожа.
Любимото ми дизайнерско облекло е... една зелена рокля с ресни на Майкъл Корс, която си купих в края на 80-те.
Трите думи, които ме описват най-точно... – въображение, страст, решителност.
Най-хубавото нещо в Ню Йорк... са хората му. Всеки има своята уникална история.
Моята мантра е... Никога не съм имала мантра. Нито любим цвят.
Най-доброто решение, което съм вземала в живота си... – да повярвам в себе си.
Най-хубавото в писането на „Дневниците на Кари Брадшоу” беше... Самото писане на „Дневниците на Кари Брадшоу”! Знам, че съм невероятна късметлийка, защото намерих работата, която обичам да върша."


Издава: Кръгозор
Очаквай официално по книжарниците от 17 май.
 

More Books