Следва

Питай ме, питай ме. Бременност и работa и как едното не изключва другото

Киану Рийвс и Чарлийз Терон може би заедно

Великолепната двойка от още по-великолепния Адвокат на Дявола са били забелязани в интимна атмосфера, и дори...

Лица преди 13 години

Великолепната двойка от още по-великолепния Адвокат на Дявола са били забелязани в интимна атмосфера, и дори много интимна, в ресторант в Бевърли Хилс.

Киану Рийвс и Чарлийз Терон винаги са ни се стрували подходящи един за друг и във втория филм, в който се появиха като двойка „Месец Любов” през 2001 г, но не сме и предполагали, че Божествената Чарлийз и красавецyt Киану ще се съберат наистина.

Предполагаемата нова двойка на Холивуд е избирала дълго вино за вечерта си и двамата не отделяли погледи един от друг, твърдят свидетели на случката. Целувки не е имало, но всички са разпознали флирта.

Когато обаче Киану платил сметката, двамата си поръчали две таксита, но пък за чао имало не особено приятелска целувка, ако се сещаш.

Няма лошо да се съберат, мислим, че си отиват. И без друго Чарлийз е сама съвсем от скоро, след като в началото на тази година се раздели със Стюърт Таузенд, а Киану пък има нужда да преживее тежката загуба на любимата си Дженифър Сим, която загина в катастрофа през април 2001 г.

More Лица