Следва

Откраднаха картини на Пикасо и Матис в Париж

Гледай стилистичната дисекция на ViewSofia по PRO.BG

Сексимволът на българския театър Владо Карамазов е проговорил на доста късна възраст, учил е в Техникум по...

Events преди 13 години

Сексимволът на българския театър Владо Карамазов е проговорил на доста късна възраст, учил е в Техникум по обществено хранене и не е знаел къде точно се намира НАТФИЗ преди да кандидатства там.

Тези и други любопитни факти от живота си, актьорът ще разкрие пред Диана Алексиева в студиото на „Запазено за жени” тази събота, 22 май от 11.00 часа. В напълно откровен разговор, той ще покаже снимки от детските си години и ще разкаже защо често се кара с колегата си Юлиян Вергов.

В същото предаване писателката и психотерапевт Виргиния Захариева ще представи световния бестселър „Бягащата с вълци”, а Юлия Константинова от View Sofia ще направи безмилостна дисекция на облеклото на някои български звезди.

На пръв поглед мъжете говорят и мислят прекалено много за секс. Неслучайно това рефлектира и върху външния вид на жените. От друга страна мъжете твърдят, че сексът не е толкова важен и постоянното желание за креватни изпълнения при силния пол е мит.



За да разбере кой е крив и кой е прав, водещата на „Запазено за мъже” Елена Кръстева е поканила в студиото една дама, определена като един от секссимволите на българското кино и един мъж, който е известен редактор на мъжки медии. Специални гости в неделя в 11.00 часа ще бъдат Катето Евро и Георги Неделчев! Във втората част на предаването гост на хубавата Елена ще бъде един от създателите на „Ревю”, Васил Гюров.

„Запазено за жени”
и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?