Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Стартът на ViewSofia Shop онлайн е вече факт. Билети за Mellow Night чакат първите петима

До четвъртък първите петима...

All fashion преди 13 години

Дълго ли чака!? Е, ViewSofia Shop вече е и онлайн.

Безкрайният списък от имена на талантливи млади дизайнери, някои от тях познаваш добре, други тепърва ще откриваш за модата, представлява гръбнака на тази чисто нова платформа.

Концепцията на ViewSofia Shop няма да следва определни теми. Амбициозната идея на проекта е българската мода да получи по-голяма популярност и лесно да достига до потребителя си, като му даде възможност да пазарува, докато е в офиса или гледа вдъхновяваш филм в събота вечер.

Менютата и категориите на Онлайн бутика следват логическата последователност на повечето добри световни сайтове за интернет пазаруване. Разделени по артикули, дамски и мъжки, дизайнерските дрехи и аксесоари могат да бъдат преглеждани в детайли.

Всяка седмица на страниците на ViewSofia Shop ще намираш информация за специални оферти, отстъпки, нови колекции и дизайнерски попълнения, а много скоро цяла vintage секция ще разшири идеята на онлайн бутика.

По повод старта на единствения подобен магазин за дизайнерски дрехи и аксесоари в българското интернет пространство, ViewSofia ще ти направи специален подарък.



До четвъртък първите петима, които се сдобият с уникално модно творение, ще получат по два билета на обща стойност 40 лв за предстоящата Mellow NIGHT, грандиозната част от Mellow Music Festival, която ще се проведе в халето на Интер Експо Център от 20.00 часа на 27 май в четвъртък.

Само първите петима. Така че, ако още не си се сдобил с билет за култовия фестивал, нито пък с дизайнерски тоалет, бижу или аксесоар, състезанието започва от този момент!



А пък ViewSofiа Shop ще е винаги до теб, когато ти потрябва. Горе в дясно, до категорията Адреси. Само на един клик разстояние.

www.viewsofia.com/shop

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.