Следва

Рокли в Кан. Гласувай за своята икона на стила!

Да или Не. Напълно прозрачно

Както сигурно вече знаеш, прозрачните материи и телесното въобще са топ тенденции през пролетно-летния сезон...

All fashion преди 13 години

Както сигурно вече знаеш, прозрачните материи и nude въобще са топ тенденции през пролетно-летния сезон тази година.

Но това ни накара да се замислим до колко сме склонни да се поддадем на това течение и да се впуснем в диво показване на долни пластове.

Разбира се, неминуемо от прозрачния тренд произлезе и още един – бельото на показ. Видяхме го при Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Fendi, Lagerfeld…с две думи - при почти всички.

Затова днес те питаме дали си склонна да употребиш тази тенденция докрай. Вече видяхме интерпретации на тази тема в световния уличен стил, надяваме се и на достатъчно смели хора на родна земя, защото ако успееш да го съчетаеш добре, прозрачното би стояло наистина меко, нежно и феерично, да не говорим, че е толкова секси!

 
Fendi, Emilio Pucci, Nina Ricci

Е, кажи, готова ли си да рискуваш?

Анкета

Да или Не за напълно прозрачното

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.