Следва

Железният Робърт Дауни Джуниър. Плюс 40 причини да не спираш да се кефиш на музиката. В новия Rolling Stone

Супер стайлинг и Mtv визия в новото видео на Ъпсурт. Трябва да го гледаш

Те не правят песни на конвейрн, но когато изкарат видео или колаборация определено "събират очите" на...

Events преди 14 години

Те не правят песни на конвейрн, но когато изкарат видео или колаборация определено "събират очите" на обикновения консуматор. Те, разбира се, са Ъпсурт и поредният им хит “Мрън, мрън..” има жесток клип.

Жесток откъм стайлинг, режисура и костюми. От онези, които виждаш само по Мtv и ако тук имаше качествени музикални награди, може би щеше да обере точките в категория Най-добър клип!

Режисьор е Валери Милев, а пребиваването му САЩ явно е повлияло върху визията, защото символите на Американската мечта са основни декори на клипа - караваната, зелената морава, мъже с бради и мустаци в стил каубойските рокаджии ZZ Top, анимирани огромни гъби, змия.

“В клипа има кадри, посветени на всички, които знаят как да се забавляват с умерени количества твърд алкохол по време на криза. Ние ги наричаме “парти-животни” и новият ни проект е именно в тяхна възхвала”, коментира Ицо Хазарта.В клипа се подвизават и сума известни лица - скандалната адреналинка Яна, която само с едно неприлично видео се превърна в сезнация, Лора Караджова припява с готин, ама много готин бритон (в смисъл прическата й), а темите, които се засягат в текста на песента се въртят, естествено, около кризата.

Разбира се, други качества парчето няма, но изумителната му визия би могла да се нарече грандиозен успех.
Ние сме впечатлени! Браво на стилистите и на режисьора!

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.