Следва

Малък бляскав акцент

Нова генерация у нас - V.I.P time Italy

През 2005 се ражда V.I.P time Italy. Италианска марка, която включва печеливш микс от най-високо качество на...

All fashion преди 13 години

През 2005 се ражда V.I.P time Italy. Италианска марка, която включва печеливш микс от най-високо качество на постижения и впечатляващ италиански дизайн.

Днес, половин десетилетие след това, благодарение на фундаменталните усилия на опитен и иновативен екип, марката е достигнала невероятни резултати, които са довели до високи стандарти и оригинални, модерни дизайни.

Това им спечелва година след година разнородна клиентела, простираща се от колекционери и маниаци на тема часовници, до спортен тип клиенти с око за технология и качество.

Моделите им са носени от хора в сферата на модата, спортисти и шоумени. Това са хора, на които се представят иновативни, успешни и модерни колекции в духа на времето си.



Философията на V.I.P time Italy се основава на качество и ексклузивност. Марката привлича както мъже, така и жени, търсещи фин модерен часовник, който в същото време не е прекалено ангажиращ и скъп, но се асоциира с висок пазарен статут.



Колекцията Magnum се отклонява от класиката с модели направени от титан, стомана, хай-тех смола, керамика и диаманти. Достъпна е в 4 размера 50мм, 47мм, 43мм, 40 мм. Що се отнася до механизмите, тук отново ти предлагат голям избор: кварц, механични и механични с усложнения.

Моделите в колекцията са Titanium, Chronograph, GMT, Diamond, Mechanical, Tourbillon, Freestyle и Charme. Ние лично се спряхме на Charme заради свежите летни цветове на модела, но със сигурност ще се върнем пак и за нещо по класическо.



Всички модели от колекцията на V.I.P time Italy можеш да намериш в магазините на Phantasya в Mall of Sofia, етаж 1, в The Mall, партер, както и на летище София, терминал 2.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.