Следва

Осем храни, които да включиш в менюто си, за да намалиш стреса и три изпитани хитринки

Домейн Бойар

Това, което те тегли най-силно напред и нагоре по пътя към успеха е...

преди 13 години

Това, което те тегли най-силно напред и нагоре по пътя към успеха е стремежа ти към съвършенство и безкомпромисност. Желанието да си винаги първи и най е най-добрият стимул, респективно и по-добре се чувстваш, когато имаш най-доброто.

Ето защо не може да си позволиш да подминеш вината на водещата българска изба Домейн Бойар.

Героите на Домейн Бойар за поредна година спечелиха златни медали на престижното световно винено състезание - Concours Mondial de Bruxelles, което се провежда в края на април всяка година. Този път уникалните вина на компанията донесоха на България три златни и един сребърен медал.

В момент, когато България особено силно трябва да отстоява позициите си на световната винена сцена, Домейн Бойар за пореден път дава своя принос в защита на добрия имидж на българското вино, печелейки с висококачествените си вина, топ наградите на престижният европейски конкурс.

Златните медалисти са белите представители на най-новата и вече утвърдила се като изключително успешна серия „Quantum” – Quantum Совиньон Блан и Quantum Траминер, както и Домейн Бойар Резерва Каберне Совиньон, реколта 2008. Сребърен медал спечели прекрасното Шардоне от серията XR, с която компанията за първи път предложи на българските любители вина с оригиналните винтови капачки Стелвин.



С новите призове серията Quantum, вече има общо 3 медала, което е безспорно доказателство за изключителните качества на тези вина. Още на тазгодишното изложение Винария, където серията бе представена за първи път, вината впечатлиха както експертите, така и ценителите, и като резултат на това Quantum Шардоне спечели сребърен медал в категорията „бели вина от последна реколта”. Водещото предимство на серията от пазарна гледна е перфектното съотношение между качество и цена (7 лв.), което е допълнителен плюс и превръща серията в абсолютен лидер в тази ценова категория.

Очевидно не е случаен факта, че Домейн Бойар е водещ производител и износител на български вина по света. Компанията е иноватор в маркетирането на български вина и продава успешно продукцията си, както на нашият, така и на международните пазари в Европа, Канада и Япония. Поддържането на високо качество и въвеждане на съвременни технологии и иновации са ключовите фактори за нейният успех.

More from View Sofia

More