Следва

7 храни, които ще намалят стреса, и 4 малки хитринки

Искаш ли го?! Ексклузивният Versace Unique

Силен, голям, фин и облицован с кожа. Това е мечтата на всяка дама, която иска да смени телефона си с такъв...

All About Life преди 13 години

Силен, голям, фин и облицован с кожа. Това е мечтата на всяка дама, която иска да смени телефона си с такъв, който притежбава споменатите вече качества.

Ексклузивно виртуозите във всички сфери на дизайна и стила Versace, заедно с ModeLabs Group представиха новия си шедьовър Versace Unique.

Това е първият луксозен телефон с touch screen и пълна гама мултимедийни опции. Той ще бъде разпространяван от началото на юли, заедно с колекциите бижута и часовници, във всички бутици на компанията по света.

Versace Unique обединява всички най-важни функции за професионална и лична употреба. Моделът е произведен от най-добрите материали, ръчно направен във Франция по безкомпромисните стандарти на Versace.

Лицевата страна е изработена от високотехнологична керамика и ръчно направени елементи от лак всичко това е деликатно рамкирано скант от 18 каратово злато или с покритие от висококачествена неръждаема стомана
Гърбът е облицован с фина кожа, инкрустирана с логото Медуза.

Екранът на телефона е сапфир-кристал и е най-големият модел от този изключителен материал. Невъзможно да бъде наранен, гладък и лесно възприемчив, дисплеят предоставя идеална проводимост и контрол върху натиска.

Останалата информация може и да не е е важна предвид всичките му елегантни предимства, но я прочети, за да знаеш какво носиш в чантата си, всъщност.



Под скъпоценния интерфейс на телефона лежи изключителна технология, създадена от LG, която гарантира неразрушима сплав между живота и технологиите - дизайн и практичност. Versace Unique борави с всички функции на телефона – 3G мрежа, клиентска поща, медия плеър, многофункционална 5 мегапикселова камера и електронен оргнайзер.

Има и Долби Мобайл звукова система за качество на звънене, както и изпълнение на МР3 файлове и видео с продължителност от 30 часа.

„Създаването на мобилен телефон за луксозна марка е преди всичко страст. В произхода на нов продукт се случва мистериозна химия между творческия стил на марката и нашето ноу-хау. Събират се традиция и иновации, отговаряйки на най-високите критерии за дизайн, подбор на материали и невероятно присъствие. Страстта прави нашите телефони уникални”, коментира Стефан Бобо, изпълнителен директор на ModeLabs.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.