Следва

Музикални изненади на концерта на The Voice „Празнувай като за Световно“

Диана или Златка. Диана, каза Playboy на стотния си брой

Край на заформилия се скандал относно корицата на стотния брой на сп. Playboy (прочети защо) бе поставен...

Events преди 13 години

Край на заформилия се скандал относно корицата на стотния брой на сп. Playboy (прочети защо) бе поставен снощи на парти в столичния клуб Night Flight. Броят излезе вчера и на корицата му е Диана Любенова, вместо обявената по-рано мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова.

Фотосесията на Диана е заснета в Атина, близо до храма на Зевс от прочутия фотограф Костас Митропулос, които има задгърба си портретни фотосесии с Карла Бруни, Лучано Бенетон и т.н.

Чуждата фотосесия в броя е на Ким Кардашал, известна с разкрепостения си начин на живот.

Христо Сираков ще ти разкаже защо е бил в затвора, с колко носителки на титлата Мис България е спал и как е възникнал прякорът му „Ицо 100-те манекенки“ в специално интервю.

В броя ще откриеш още и интересни факти от 8 годишната история на списанието у нас, заедно с извадки от най-интересните интервюта.

Не е пропуснато и предстоящото световно първенство по футбол. Ще намериш прогноза за победителя, както и материала “Скрити лимонки” за най-опасните млади играчи, които биха поднесли изненади на терена.

Партито уважиха популярни пластични хирурзи (д-р Николай Георгиев и съпругата му Елвира; д-р Ангел Енчев), поп-фолк звезди (Десислава пя на живо по време на събитието заедно с Лейди Б), журалисти, както и безброй красавици украсявали страниците на списанието през годините.

Най-добрите кадри на Playboy България са подбрани в специално 32-странично приложение „Еротична колекция“, което читателите ще получат като бонус към всеки брой.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.