Следва

Журналисти ще мерят сили за награда в екологичния принос

Музикални изненади на концерта на The Voice „Празнувай като за Световно“

За най-горещото събитие на лятото – концертът „Празнувай като за Световно“, българските поп изпълнители...

Culture преди 13 години

За най-горещото събитие на лятото – концертът „Празнувай като за Световно“, българските поп изпълнители подготвят ексклузивни изпълнения: миксове от най-обичаните им песни, фрагменти от нова продукция и нови аранжименти на популярни заглавия. Феновете на The Voice ще чуят и видят музикалните изненади на 10 юни пред НДК от 7 часа вечерта.

Графа подготвя микс от най-популярните фрагменти от три свои хита и цялата „Оставяш следи“ специално за най-футболното музикално събитие на лятото.
ЛиЛана ще представи нова версия на големия си хит „Dime piece“, както и актуалния „Out my video“ с beatbox-акомпанимент на Skiller.

Галя също подготвя микс от свои парчета специално за концерта, ще изпълни и популярния си хит „3 минути до шоу“. Феновете на The Voice ще чуят ексклузивно на концерта фрагменти от най-новия й работен проект.

Освен хита си „Аз и ти“, Сантра и Кристо ще представят новото си парче, излязло само преди седмица - „Неска фен съм ти“.

„Гръмни бутилката“ ще чуем от Картела, а напълно в духа на купона Колумбиеца ще представи премиерно „Яко е партито“.

Футболни маси, танци на радост от вкаран гол и изобилие от Кока-Kола ще допринесат за високия градус на настроенито пред НДК часове преди официалното откриване на Мондиал 2010.

Повече актуална информация за концерта „Празнувай като за Световно“- в ефира на The Voice радио и телевизия, както и на www.TheVoice.eu

10 юни, 19.00 часа
пред НДК

 

More from View Sofia

More Culture