Следва

Парфюмът. Историята на едно истинско творение, наречено Creed

Когато косата е красива, годините изглеждат по-малко. Факт!

Глезената коса се отплаща стократно за вложеното време, грижа и средства, защото привлича като магнит, носи...

Hair преди 13 години

Най-важното правило на поддържаните жени е „Косата преди всичко!”.

Глезената коса се отплаща стократно за вложеното време, грижа и средства, защото привлича като магнит, носи чувство на сила и здраве и е незаменим аксесоар.

Когато обаче дойде лятото с температури над 25, умните жени започваме да мислим за това как да защитим оръжието си, наречено красива коса от слънцето, точно както правим и с кожата на лицето.

С безупречни продукти за грижа, естествено. С най-доброто от доброто. Новата слънчева серия Kerastas Soleil буквално кара косата да засияе под слънцето. Кактвито и занимания да предпочитаме в топлото, Kerastasе превръща летните дни във време за преобразяване на косата.



Ако си АКТИВНА през лятото, ако се движиш, плуваш, тичаш на открито, сама, с децата или кучето, твоето решение от Kerastase Soleil е продуктът Aqua-Seal. Перфектен крем, който в ръцете се превръща в олио и улеснява дозирането, а маслената текстура се разнася и прониква по-равномерно в косъма. В резултат косата възстановява свойството си да не пропуска вода, възвръща блясъка и сиянието си.



Ако си в настроение за РЕЛАКС, ако за теб лятото е времето, в което можеш да се отпуснеш и да забравиш за ежедневния стрес, да се отдадеш изцяло на себе си, решението за теб от Kerastase Soleil се нарича Предпазваща дневна мъгла и възстановяваща нощна грижа. Комбинирани, двата вида активни съставки за действие през деня и през нощта, възстановяват косъма, а по повърхността косата е предпазена. Тя преоткрива нежността и блясъка си, огряна от слънцето.



Ако твоето лято е ИЗИСКАНО, ако абсолютен приоритет е грижата за самата теб, защото го заслужаваш, свободното време е затова, да правиш всичко, което те кара да се чувстваш красива. Какво по по-подходящо време да предложиш на косата си, застрашена от въздуха, слънцето и водата Ритуал за цялостна грижа от Kerastas Soleil: Защита, Измиване и Възстановяване, в два варианта - за боядисвана и за естествена коса.

Каквато и почивка да избереш, Kerastas Soleil предлага най-доброто за грижата за една прекрасна коса, придава на лятото допълнителна доза стил и блясък.

А допълнителната приятна новина пък е, че при покупката на продукти от серията Kerastase Soleil, получаваме подарък - стилна широкопола шапка. Факт!
 

More Hair