Следва

Софийски потайности: В магическата реалност на Женския пазар

В страната на чудесата "Германи". Рай за деца! И за родители!

„Германи” с ранно чуждоезично обучение по немски език отвори вратите на прекрасната нова къща и любимо...

Health преди 13 години

… и когато малкото момиченце чу радостния смях на приятелите си някъде в далечината, се усмихна и разбра, че скоро ще намери своето приказно местенце. Продължаваше да притичва и да прескача храстчетата, да бере цветя и горски плодове, да пее и танцува. Стигна до голямата порта с балони, приказни герои и много приятели и е щастливо. Защото днес беше неговият празник. И на още много, много деца, чийто усмивки се дължаха на Germani…

Денят на детето беше повод най-новата целодневна детска градина да направи щастливи не само малчуганите, но и родителите им.

„Германи” с ранно чуждоезично обучение по немски език отвори вратите на прекрасната нова къща и любимо място на всички деца.

С много забавления, игри, зеленина, слънце, подаръци и вълшебни преживявания зарадваха най-малките гости на „Германи”.


Жени Калканджиева, Гала на откриването на Germani


Софи Маринова

Детско модно ревю с участието на малките модели на МА Визаж и децата на Ирена Милянкова, Мартин Карбовски, Софи Маринова, Радост Драганова, Гала, Ирен Онтева и още куп Vip персони.


Тук децата в Германи ще се учат и играят цял ден



Частна детска градина „Германи” се разпростира в полите на Витоша на хубавия горски въздух, пресъздавайки домашния уют за децата като целта на мястото е чрез предимно игрови подход да бъде усвоен практически овладяване на немски език и български правоговор.



Закрит басейн и физкултурен салон , както и развлекателни игри и занимания по плуване, танци, уроци по пиано и др. са неизменна част от денят на малчуганите.

А за вас също “Германи” се е погрижила.



Фитнес, сауна, солариум, козметичен и фризьорски салон, и бистро са удобствата за родителите, които искат да се грижат за себе си и да си почиват близо до своите съкровища.


Откриването на Germani премина с много игри и закачки



„Германи”
вече е с широко отворени врати за вас и вашите малки сладури.



Можете да я посетите на www.germani.bg или на място : вилна зона Малинова долина, улица 16, 6-Б
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.