Следва

GLAMOUR празнува рожден ден през юни!

Калина Крумова разкрива тайни от личния си живот пред Диди Алексиева

За първи път Калина Крумова от Атака ще говори открито за бащата на своето дете, за първото си влюбване и ще...

Events преди 13 години

За първи път Калина Крумова от Атака ще говори открито за бащата на своето дете, за първото си влюбване и ще покаже снимки от детството си в „Запазено за жени” по PRO.BG .

Напълно откровен разговор, в който младата депутатка ще разкаже защо не обича да я наричат Калинка и има ли мъж до себе си в момента.

Освен нея, тази събота ще гостуват гастрономите Светла Лагадинова и Камен Балкански. Рециклираната мода, както и звездните двойки в България през очите на главния редактор на списание „Стори” – Галя Чолакова – в събота от 11 в „Запазено за жени”.

Откровено за тръпката от спорта ще говори и един от най-известните автомобилни състезатели у нас. Освен като такъв, той е популярен и като плейбой. Жълтата преса му приписва безброй връзки с красавици като Диляна Попова, Ралица Тошкова, Теди Велинова и други. За удоволствието от любовта, секса и спорта и кои от връзките му са истина ще сподели Георги Танев тази неделя от 11.00 часа в „Запазено за мъже” по PRO.BG.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.