Следва

Неограничено Надарен с Универсални Рими

Емоциите на лятото

Новопридошлите на столичната сцена този уикенд определено ще ни издигнат в ритъма на летните вибрации. Изместването на епицентъра...

Галерии преди 16 години

Новопридошлите на столичната сцена този уикенд определено ще ни издигнат в ритъма на летните вибрации. Изместването на епицентъра на родната клубна култура, изглежда все още не е пълен факт, въпреки хубавите имена, които морските ни краища излагат тези дни...

<@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>

В петък в клуб "Ялта"<@SITE_URLstrong> ще се проведе втората част на поредицата “Kings of the night”<@SITE_URLstrong>, царуващ над нощта след Shapeshifters, ще бъде канадеца Sean Miller<@SITE_URLstrong>.
През последните десет години той се налага с подчертано силно присъствие и заслужено международно признание.
Започнал музикалната си кариера като рок барабанист, той бързо се преориентира там, където басът има най-отчетливия си израз.

Резултатът:<@SITE_URLstrong> От две години е резидент в клуб Boa в Торонто (също като Дейвид Моралес!) и едновременно с това подгрява партитата Lights Out и Viva на Стив Лоуър в Щатите. Останалите краища на света, също често бележат парти вечери с неговото присъствие.

Продуктите:<@SITE_URLstrong> Записва за Harlem Records на Стив Лоуър, Stereo Productions на Чус и Себалос и Saw Recordings на Сатоши Томи. Пълен набор от компании с усет за добрия хаус!

Вдъхновението:<@SITE_URLstrong> По негови думи, това са местата, които посещава и хората около него. Винаги спира вниманието си на това, което му се стори раздвижващо, секси и интелигентно.

Подправките:<@SITE_URLstrong> Специално за партито с участието на канадеца от Ялта са ни подготвили грандиозна декорация и денс пърформанс не само в клуба, но и в градината навън!.

Мястото: <@SITE_URLstrong>Клуб Ялта
Срещата:<@SITE_URLstrong> 22 Юни, Петък,  23:00 ч.
Инфото:<@SITE_URLstrong>
www.myspace.com@SITE_URLseanmiller1
www.yaltaclub.com@SITE_URL<@SITE_URLa>



<@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>

В клуб Escape<@SITE_URLstrong> царете на петъчната вечер ще бъдат небезизвестните холандци 16Bit Lolitas<@SITE_URLstrong>. Peter Kriek и Ariaan Olieroock от Амстердам, работили по индивидуални проекти, докато не обединили сили през 2003.

Резултатът:<@SITE_URLstrong> Създатели и промоутъри са на уникален нискочестотен звук с по-забавен , но все още танцувален ритъм, който е като еликсир за пренаситеното клубно ухо. Той изкарва на преден план хубавите музикални страни на хаусът, като комбинация между ритми, мелодични композиции и пленяващ вокал в далечината.

Продуктите:<@SITE_URLstrong> Няма как да не сте чували поне едно от парчетата: The Puppet Show, Destiny, My Lexicon, Stereo Control, Sedna.
“Dirt Bike” и “Non Verbal language” and “Back 2 One”, “Passing lights” @SITE_URL “Chuck Nology”, “Gamma Radio”, “The Break” са само хитови заглавия от миналата година. Присъстват в компилации като Global Underground, Balance и Master Series на Ернан Катанео. Емблемите, под които записват, са направо твърде разнообразни: Yoshitoshi, Alternative Route , Release, Sadie, Plastic Fantastic, Nu Republic, Armada, Minimal, DK... Всички харесват и намират за полезни техните "16 Битови идеи".

Вдъхновението:<@SITE_URLstrong> За 16Bit Lolitas постигането на невъзможното е въпрос единствено на малко повече труд. Музиката може да изпълни пространството не само около човека, а и това в него.

Подправките:<@SITE_URLstrong> Откъде им е хрумнало да се озаглавят така, можем само да предполагаме с лека усмивка... Чуждостранни резиденти са на Crobar в Ню Йорк и Space terrace в Маями.

Мястото:<@SITE_URLstrong> Клуб Escape
Срещата:<@SITE_URLstrong> 22 Юни, Петък, 23:00 ч. 
Инфото:
<@SITE_URLstrong> 
www.clubescape-bg.com@SITE_URL<@SITE_URLa>





В събота предимство имат дамите... и то какви!
В клуб "Ялта"<@SITE_URLstrong> ще гостува първата по рода си в Русия гола зад пулта – Елис Секстън<@SITE_URLstrong>. Тя, напълно подходящо, имайки предвид как изглежда, се пробвала като стриптийзьорка, но открила, че музиката я влече не по-малко от ексхибиционизма. Разучила ДиДжейския занаят и се оказала добра. И ако някои правят DJ-DVD СЕТОВЕ, то тя залага на хитовата комбинация от музика с... лайв визия на натурални женски красоти! Кой е казал, че стриптийзът е приоритет на ретрото и фолка? Трейлър на това, което ни очаква в Ялта можете да пийпнете на:
www.youtube.com@SITE_URLwatch?v=szms76Dv4ho<@SITE_URLa> и на
www.youtube.com@SITE_URLwatch?v=PB5aEho2NP0<@SITE_URLa>

Мястото:<@SITE_URLstrong> Клуб Ялта
Срещата:<@SITE_URLstrong> 23 Юни, Събота, 23:00 ч. 
Инфото:<@SITE_URLstrong>
www.yaltaclub.com@SITE_URL<@SITE_URLa> <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии