Следва

Диана Любенова искала дете

Коко Динев вече и с Преслава

Слуховете за раздялата на бизнесмена Коко Динев и Емилия набират все повече сила...

Лица преди 13 години

Слуховете за раздялата на бизнесмена Коко Динев и Емилия набират все повече сила, като според някои, те вече окончателно са разделени и той се е пренесъл в апартамента на колежката й Преслава.

И двете поп-фолк принцеси отказват коментари по случая, но в изказване за в. Труд Емилия заяви: “Не искам повече да коментирам дали сме се разделили с Коко Динев. Защо не питате за това кумицата Преслава?”. Коко ще бъде кум на предстоящата сватба на поп-фолк певеца Константин и годеницата му Надя през септември, за кума се спряга именно Преслава.

Медиите шумят около близките отношения на Преслава и Коко още от периода, когато Емилия бе бременна. Наскоро тя и Коко отпразнуваха втория рожден ден на сина си Иван с шумно детско парти, на което според гостите по нищо не личало, че отношенията им са пред разпадане.

Преслава и Емилия от друга страна винаги са демонстрирали перфектни отношения помежду си по купони и снимки. Каква е истината само времето ще покаже. Очевидно Коко се стреми към едно голямо и щастливо поп-фолк семейство. Напомняме ви, че сред бившите му любими са певиците Анелия и Нелина.

 

 

More from View Sofia

More Лица