Следва

Weekend to do list: Sofia Design Week

Екшън и престъпни намерения в Стъклен дом тази седмица

След отвличането на Дани - Боряна и Камен са потресени. Похитителите ще поискат откуп в размер на 10 млн...

Events преди 13 години

След отвличането на Дани - Боряна и Камен са потресени. Похитителите ще поискат откуп в размер на 10 млн. лева. Камен започва да търси решение, за да намери сумата.

Докъде ще трябва да стигне той, какви компромиси ще трябва да направи в тази безизходна ситуация и ще успее ли в крайна сметка да осигури парите, ще стане ясно в епизода.

Зрителите ще видят още къде и как похитителите държат Дани. Как обаче ще се развият събитията, ще остане ли невредим той и ще бъде ли пуснат на свобода, зрителите ще разберат тази неделя в епизода.

Сиана най-накрая ще признае на баща си, че е бременна. Откъде и как ще разбере обаче Николай кой е бащата и дали ще накара Сиана да направи аборт, или ще се съгласи тя да запази бебето, ще стане ясно в неделя в „Стъклен дом”.

Човекът, от когото тя ще получи подкрепа в този изключително труден момент, ще бъде за голяма изненада Александра Атанасова.

В анкета в сайта на сериала попитахме зрителите: „Как ще приеме Николай бременността на Сиана?” и близо 60% от зрителите са предположили, че ще й даде пари за аборт.

 


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?