Следва

Живописно и прохладно лято

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Четирите любими героини от “Сексът и градът” изглеждат...

All fashion преди 13 години

1. Sex and the city outfits

Тази снимка буквално те оставя без думи и то не в добрия смисъл на израза. Четирите любими героини от сериала Сексът и градът изглеждат покъртително на този пустинен фон във филма Сексът и градът 2

Филмовите критици в Европа са на мнение, че дори и да нямат модни познания, то имат претенции за вкус, а стилистите на дамите във филма изглежда страдат от сериозна липса на такъв.

Ние единодушно обявяваме Шарлот за Мис Най-лош аутфит.

Ти подреди подгласничките й.

2. Жан Пол Готие напуска Hermes


Jean Paul Gaultier за Hermes


Винаги е тъжно да разбереш, че един от любимите ти дизайнери напуска един от любимите ти лейбъли. Е, с прискърбие ти съобщаваме, че слуховете от миналото лято са потвърдени. Жан Пол Гутие наистина напуска Hermes. Това ще се случи веднага след ревюто му за пролет лято 2011.

Добрата новина е, че го прави в името на собствената си линия, така че за есен-зима 2011-2012 искаме да ни остави без думи, този път в добрия смисъл на израза.

3. Новият рекламен клип на Lady Dior



Новият рекламен клип на Lady Dior е с участието на любимото момиче на марката в момента Marion Cotillard и е режисирано от самия Дейвид Линч. Първо, не разбираме защо всички дизйнери изведнъж решиха, че трябва да снимат рекламните клипове към продуктите си. Второ, работата много им куца.

Въпросният филм е лишен от всякаква оригиналност, режисура, операторска работа и актьорска игра. По-скоро наподобява училищен проект. Никак не ни хареса. Можеш да го видиш тук.

4. Лейди Гага в интервю за ShowStudio.com



Лейди Гага, Лейди Гага, да, пак Лейди Гага! Миналата седмица тя беше деветата звезда, дала интервю на живо за ShowStudio.com, отговаряйки на въпроси събрани от фенове, приятели и други знаменитости.

Всъщност, само по себе си интервюто е много добро и тя дава доста смислени и разумни отговори, така че си заслужава да го чуеш. Не ни хареса само едно, тя обича всичко и всички. Всяка втора дума е “Оoo, I love him! He is fabulous! She is wonderful! I adore her! She is great! Hey, love you darling! You are amazing!”

Питаме се, може ли наистина да харесваш всички?! Интервюто тук.

5. Caroline Trentini by Fabio Bartelt за Caderno Ela



С резултат 3:1 фотосесията на Caroline Trentini от Fabio Bartelt за Caderno Ela се пребори за място в Петте неща, които не харесхме в модата през изминалата седмица сред членовете на екипа ни. Ето на кратко какво не харесваме в нея подредено в низходящ ред:
- платформите – краката са снимани, за да изгледат огромни с тях и това откровено ни дразни
- изражението на Caroline Trentini – просто е тъпо
- цветовете – да, заигравката е приятна, но просто приятна, нищо впечатляващо.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.