Следва

Кой се оказа номер 1

Биг Брадър Фемили. Край! Но кого ще пратим в панелка с кола и 200 хиляди, можем само да предполагаме

Биг Брадър е към края си! След три месеца война за рейтинг в поредица от скандални видеа и провокации това...

Events преди 13 години

Биг Брадър е към края си! След три месеца война за рейтинг в поредица от скандални видеа и провокации това реалиСтиЧНО шоу, наречено Big Brother Family, достигна до финал.

И въпреки че до няколко часа ще разберем кой ще си прибере 200 хиляди, кола и апартамент, все пак решихме да си поиграем на ясновидци като се опитаме да познаем коя от четирте двойки спрямо нагласата и на българския зрител е вероятен притежател на голямата награда.

Ако се върнем назад в началото на шоуто, две двойки са преживели три месеца в ада на семейните скандали, не само техните, но и на съседите им по легло, а българинът, известен със своята изненадваща толерантност, е напълно възможно да ги постави в двубой. Т.е. Чипевите срещу Кузмовите.

Ако обаче моралните ни ценности и изисквания към сеседа надделеят над толерантността, обидите и унизителното отношение на мъжете спрямо съпругите им, което наблюдавахме месеци наред в къщата, то кротките Стефанови и американските маниери на възрастните Колеви могат да са вторият вероятн сблъсък.

Гости в студиото на Big Brother Live ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков, актьорът Влади Въргала, певицата Ваня Щерева и Мисис Свят 2004 Румяна Маринова.

Финалът тази вечер ще направи щастлив не само финалиста, но и някой от зрителите, гласували за него. Съквартирантите са заложили част от наградата си за гласувалите за тях зрители. Залозите са между 40 000 и 100 000 лева, а едно семейство е заложило дори колата.

Кой, колко е заложил? Кое семейство е най-симпатично на зрителите? Кой ще спечели Big Brother family? Сега можеш само да предполагаш! Гласувай в галерията!

Гледай довечера по Нова тв в 18.00 часа или не гледай! Но утре така или иначе ще разбереш с първото пускане на телевизора. 
 

Анкета

Кой ще спечели Биг Брадър според теб?

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?