Следва

С нетърпение до понеделник

Надпревара за "шопахолици". Конкурс "Моите летни находки" търси виртуози в шопинга, а наградата е голяма

Внимание!!! Следващите няколко реда са от изключителна важност за онези, които смятат, че имат особен талант в...

Shopping преди 13 години

Внимание!!! Следващите редове са от изключителна важност за онези, които смятат, че имат особен талант в намирането на шопинг находки.

Чисто новото предизвикателство, което Вю София ти отправя, е под формата на състезание. И отново с голяма награда. Този път е полет до любима дестинация в Европа.

Какво трябва да направиш? Нищо особено, но е много важно да имаш афинитет към в пазаруването.

Снимай най-добрите си находки за пролетно-летния сезон. Може това да е новата ти рокля на цветя, топ с кристали, джинси от second hand, ултра модерно червило, сабо на висока платформа, бижу, чайник или рамка за снимка. Най-добре от всичко по малко. Или най-добре нека са не по-малко от пет на брой артикула.

Може да е нещо скъпо и ценно или пък закупено на много добра оферта преди две години. Може да е от чужбина, Мола или пък магазинчето до вас, но всяко едно нещо трябва да има своята история.

Снимай ги с малка резолюция. Направи описания на продуктите с цени и кратък аргумент, изпрати всичко на адрес [email protected] с трите ти имена и телефон за връзка.

После просто трябва да чакаш.

Имаш три седмици за изпълнение на мисията, наречена Шопинг находки, броени от днес, т.е крайна дата 30 Юни. Всички одобрени от редакторския ни екип комплекти с находки ще участват в едноседмичен конкурс на страниците на ViewSofia, а читателите сами ще изберат окончателния победител.

Трима от най-добрите участници ще бъдат поканени на интервю в редакцията, а първенецът по точки ще получи и голяма наградата – два билета до избрана дестинация в Европа, осигурени от Bulgaria Air.

Чакаме те! Както и твоите два билета!

Надпреварата започва сега…!

N.B.
Уважаеми приятели, ViewSofia поема единствено билетите, чиято дестинация и дата на полета са по ваш избор!!!

Ако планирате пътешествие, ваканция, дългоочаквано посещение при приятели или просто уикенд в близките няколко месеца - това е уникална награда, която не бива да изпускате!


Успех на всички!

 

More Shopping