Следва

Ray-Ban Aviator се завръща с грандиозно шоу в Лондон

Барбара Милисент Робъртс, по-известна като Барби. Иконата на малки и големи се завръща с гръм и трясък

В последно време все слушаме за Барби и как всичко можело да бъде розово! Да, и достигна дори до Vogue...

All fashion преди 13 години

В последно време все слушаме за Барби и как всичко можело да бъде розово!

Да, и достигна дори до Vogue Fashion’s Night Out, което ни накара да се заровим малко по-дълбоко в мистерията с руса коса и сини очи!

И се оказа, че освен че се е превъплъщавала във всевъзможни професии, практикувала е поне 30 вида спорт и е вдъхновила не един и двама дизайнери на висша мода, Барбара Милисент Робъртс, с псевдоним Барби – най- известната кукла в света, носи своите 50 години с голяма гордост и предава очарованието и блясъка си на един млад творец.

Може би не й стигна партито в нейна чест в Ню Йорк, където дойдоха всички важни за американската мода, облечени като Барби.



И оттам нататък следва блондинката още дълго време да запази позицията си в сърцата на най-младата част! Особено предвид наличието на линия Barbie Women’s Collection… предимно за маниаци!

И както при всяко голямо завръщане, и Барби остави своя блясък почти навсякъде!



Нейното име носи млякото за баня Pink Celebration – за почистване и омекотяване на кожата, както и гама продукти на Barbie за вана. По този начин тя, елегантната кукла превзела мислите на милиони момичета, навлиза и в тяхното шкафче с козметика... С характерен розов цвят и финес, почти неусетно и за нас самите!



Това го знаят много добре от L’Erbolario и тяхната линия Peonie – по специално относно Crème Body Perfume – една нежна смесица от сладко бадемово масло, корен от пеония и камелия.

Или невероятният лак Elnett 100, лимитирана серия, създаден, за да отбележи стогодишнината на марката L’Oreal.



Други известни препратки са парфюмите на Crescent Row (цели 3 при това: Lee-Lee, Gina и Sofia) и кит грижа за веждите на Brows.

А за най-големите мераклийки съществуват и линиите Crème Splendide Genereuse на Annick Goutal или Crème mains на L’Occitane, които сякаш излизат директно от приказната чантичка с козметика на някоя принцеса.

И за финал – нямаше как просто, посветените на Барби чадъри, супер лимитирана серия на Елизабет Арден.

От това по-розово няма накъде!!! Добре дошла Барби, но все пак ти си просто една кукла, не бива да се превърщаш в модна икона!
 

More All fashion