Следва

Когато проблемите със стомаха имат своето решение...

Тениски облепят стълбовете на София. Нов подход към рекламния плакат

От седмица по софийските улици се случва особено атрактивна и нестандартна рекламна кампания. Тя предшества...

All About Life преди 13 години

От седмица по софийските улици се случва особено атрактивна и нестандартна рекламна кампания. Тя предшества 8-то издание на фестивала в Балчик, който ще се състои между 19 и 26 юни.

Вместо традиционните хартиени плакати върху местата за лепене в София са разположени бели тениски с имиджа на фестивала.

Върху бялата тениска в няколко ярки цветове са изрисувани различни символи – метафори на живота, любовта и страстта – вероятно най-необходимите неща за лятото. Създадени в почти графитна, улична стилистика, символите върху тениските вече се превърнаха в тема на спорове най-вече заради смисъла на символите върху тях.

Реакциите на минувачите по улиците са изненадващи не по-малко от действията им. На много от местата, където са тениските с визията на IN THE PALACE, хората се събираха и обсъждаха какво точно да правят, имат ли право да се взимат или се купуват. Други минувачи не само, че взимаха, но и се връщаха за още а трети се опитваха да ги премерят по най-необичайни начини.

Международният IN THE PALACE, съставен от FILM PALACE FEST и MUSIC PALACE FEST, ще ви посрещне в Балчик, от 19 до 26 юни 2010.

IN THE PALACE
е събитието, което за осем години промени не само разбиранията ни за кино, но и създаде специален фестивален облик на Балчик и Двореца. Програмата на фестивала ежегодно предлага най-актуалното от съвременното кино и музика, не само като автори, но и като тенденции.

Най-добрите заглавия и имена от европейското и световно кино и музика ще владеят от 19 до 26 юни емоциите на зрители, гости и участници. Филмите от конкурсната програма ще бъдат гледани за първи път в България, а за много от заглавията прожекцията в Балчик ще бъде световна премиера.

И тази година изборът на 242 филма, които оформят петдесет часовата конкурсна програмата на IN THE PALACE, бе направен сред рекорден брой кандидатствания - доказателство за популярността му. Участниците в програмата идват в България от общо 44 страни, като до момента присъствие са потвърдили авторите на повече от 120 филма.

И определено не е за изпускане!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.