Следва

Класически и червен

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Напоследък лейбълът American Apparel се забърква в непрекъснати скандали свързани с избора на модели, тениски с неприемливи послания и т.н...

All fashion преди 13 години

1. American Apparel не правят шорти в големи размери

Напоследък лейбълът American Apparel се забърква в непрекъснати скандали, свързани с избора на модели, тениски с неприемливи послания и т.н.

Последното, което научихме за тях е, че не правят големи размери на всичките си дрехите. Като шортите, които се предлагат само в размери XS, S и M. Същото се отнася и за други артикули, като поли, например.

Въпреки че вече са получили запитвания за по-големи размери, такива още няма. Очевидно за сега скандалите ги устройват.

2. Alexander McQueen може да съдят Cadbury

Лейбълът смята, че рекламата на десерта на Cadbury Flake, в която жена се носи в пространството в жълта рокля, много напомня на тяхната холограма с Кейт Мос в ревюто от 2006, когато моделът бе въвлечена в скандал с наркотици. Феновете на McQueen първи забелязаха сходствата, което даде началото на редица дискусии в мрежата.

Режисьорът и на рекламата и на холограмата е един и същ и от Cadbury обясняват, че приликата се дължи на характерния му стил. Каквато и да е причината, дали такъв скандал си струва за компания като Cadbury, имайки предвид многобройната и ревностна модна публика.



|
 

 


3. Ева Херцигова в сп. Elle Франция




Разглеждайки фото сесията с елегантни бижута и нежно розово за сп. Elle Франция, тази снимка ни подкоси краката. Скулите, червеното под очите, преметнатата отзад ръка, зъбите и дори пръстите са зловещи. Това не може да е снимка в beauty материал.

4. Риана на корицата на сп. Elle


Докато сме на вълна сп. Elle, няма да подминем и Риана, и изненадващо малките й форми на корицата на юнския брой на списанието. За сравнение ти я показваме на сцената в Мадрид от миналия уикенд, където не изглежда зле, просто не е чак толкова слаба.

Суетата за пореден път доказа, че не познава граници, но се чудим, на кого са необходими толкова корекции, след като нищо не остава скрито на живо.

5. Би ли носила чанта от футболна топка? Ние не.



Модните вдъхновения от световното първенство по футбол рядко изненадват приятно и този случай не прави изключение. Тази чанта е изработена ръчно в Германия по прототип и с размерите на оригинална футболна топка.

Ние лично никога не бихме дали $88 за нея, като дори не би побрала основното съдържание на дамските ни чанти. Ако все пак проявяваш интерес, има я тук.
 

More All fashion