Следва

Частната колекция на Изабела Блоу вече притежание на Дафне Гинес

Double Trouble: Класация на Вю София вдъхновява за втора подобна сп. Максим

Странно deja vu се върти в интернет пространството, забеляза зоркото око на Вю София. Класация, която ще...

All fashion преди 13 години

Странно deja vu се върти в интернет пространството, забеляза зоркото око на Вю София. Класация, която ще определи Най-дразнещите българи, но забележи, не какви да е а ЖИВИ, в публичното пространство.

Преди да напомним на колегите от Максим, че малко са позакъснели с добрата идея, ще се върнем назад преди повече от година, за да подкрепим обвинението си със солидни доказателства.

Датата е 18.05.2009, а материалът се казва Най-дразнещите личности в бг ефира. Първата по рода си класация в българските медии направихме още с обявяването на Най-красивите българи през 2008-ма, а инициативата получава подкрепа и се гордее с успех и до днес.

Топ 24 на най-дразнещите личности в бг ефира бе определена от редакторския екип на Вю София и подложена на гласуване от читателите. Сред открояващите се имена стоят снимките на Аня Пенчева и на дъщеря й Пипи, както и на певицата Лилана.



Появата на подобна интерпретация на наш авторски материал обаче е повече от безсилна хрумка. Защото, Скъпи колеги от списание Максим, колкото и умело да грабите с пълни шепи от чуждите усилия, винаги ще знаете, че няма да сте уникални, но поне не го твърдете.

Защото изказвания като Идеята е изцяло в традициите на изданието и "Отдавна ни е писнало от безсмислени известни личности и искахме да направим най-забавната класация - разбира се, с читателска помощ", изглеждат нелепо.

А пък ти, Драги Читателю, сам открий 10-те разлики в материалите!
Или пък виж последната класация на Вю София и дай предложение, за да я попълниш.

 

More All fashion