Следва

Две сцени и богата селекция на ParkLive. Най-ярките български диджеи на малката сцена на фестивала

Високи токчета - най-краткият опит за летене в телевизионния ефир

Опита на позастаряли манекенки от провинциата да се качат на "Високи токчета" в столицата се провали...

Events преди 13 години

"Опита на позастаряли манекенки от провинциата да се качат на "Високи токчета" в столицата се провали.
Някои от тях, показаха, че все още прескачат трамвайната линия.

Експеримента да се направи предаване от бивши модели не успя и атаката на манекенки към националния ефир има шанс да свърши, защото телевизиите май ще осъзнаят, че българския зрител не е чак толкова глупав.

Уникалното телевизионно творение може да се нарече "Най-краткия опит за летене" в телевизионния бизнес - само два пъти високите токчета дефилирахара по ефира.

Очевидният непрофесионализъм на екипа на предаването учуди всички в бранша.

Остава енигма как една национална телевизия си позволява така да експерементира със зрителите си. След появата на тези водещи, като че ли по-лесно приемаме провокацията на Биг Брадър - защото колкото и да ни дразни, все пак е професионално изпълнена и по един извратен начин приковава вниманието.

Подозираме, че Нова направи това като показно на зрителите и СЕМ - ако не харесвате социалните ни провокации - ето ви "Високи токчета". Получава се нещо като телевизионно "китайско отмъщение".

Tова писмо е изпратено на няколко редакционни мейла, включително и на нашия като твърди, че предаването е спряно заради провала му.

Така или иначе беше обречено на неуспех, особено в летния сеозн, но пък Нова телевизия твърди, че ги е изпратила във ваканция, също както и Шоуто н Иван и Андрей, за които също се носеше слух, че си тръгват от телевизията. На есен с песен, както се казва, пък ще видим.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?