Следва

Да или Не. Николета Лозанова позира по бански. Това проблем ли е?

Конкурсът "Моите летни находки" продължава със страшна сила

Истински състезатели се оказаха участниците в надппреварата за най-готините летни шопинг находки, която Вю...

Shopping преди 13 години

Истински състезатели се оказаха участниците в надппреварата за най-готините летни шопинг находки, която Вю София стартира преди седмица.

Предизвикателството на сезона ще отведе еднo от всички момичета, изпратили своите находки на редакционния ни мейл с описание и аргумент към всяка покупка, до избрана дестинация в Европа с два билета от Bulgaria Air. Но преди това ще се подложи на гласуване от читателите на Вю София.

Един от първите ни участници в конкурса се казва Анелия Димитрова, която се гордее със своите летни находки.

"Като цяло мога да определя тези находки като съкровища, пише Анелия в своето резюме. 
3-те брошки са ръчно изработени, обожавам брошки. Дантелките са около 3 лв, а по средата това са копчета от стари дрешки :)

Кафявата е от 84-та година :) от студентските години на мама и страшно си я харесваме.

Рокличката има безброй цветове и ми напомня саааамо на слънчеви лъчи, морето, лято, кубчета лед и развлечения - 35 лв.

Обиците са 8 лв:) Чантата е от Segue, взех си я от Италия 25 euro.

Платформите са от Premier, миналото лято 89 лв.

И на края купата е от събрани по брега мидички, измити и лакирани с безцветен лак :)"


Ако Анелия те е вдъхновила със своите идеи за лятната жега, запомни името й, което ще стои в едноседмична анкета след приключването на конкурса.

Но и ти можеш да се включиш само с един фотоапарат и една хубава идея.

Очаквай всекидневна информация за развитието на конкурса!

Какво трябва да направиш? Нищо особено, но е много важно да имаш афинитет към в пазаруването.

Снимай най-добрите си находки за пролетно-летния сезон. Може това да е новата ти рокля на цветя, топ с кристали, джинси от second hand, ултра модерно червило, сабо на висока платформа, бижу, чайник или рамка за снимка. Най-добре от всичко по малко. Или най-добре нека са не по-малко от пет на брой артикула.

Може да е нещо скъпо и ценно или пък закупено на много добра оферта преди две години. Може да е от чужбина, Мола или пък магазинчето до вас, но всяко едно нещо трябва да има своята история.

Снимай ги с малка резолюция. Направи описания на продуктите с цени и кратък аргумент, изпрати всичко на адрес [email protected] с трите ти имена и телефон за връзка.

Имаш три седмици за изпълнение на мисията, наречена Шопинг находки, броени от днес, т.е крайна дата 30 Юни. Всички одобрени от редакторския ни екип комплекти с находки ще участват в едноседмичен конкурс на страниците на ViewSofia, а читателите сами ще изберат окончателния победител.

Tрима от най-добрите участници ще бъдат поканени на интервю в редакцията, а първенецът по точки ще получи и голяма наградата – два билета до избрана дестинация в Европа, осигурени от Bulgaria Air.

Чакаме те! Както и твоите два билета!
 

More Shopping