Следва

Биовариант за красотата

Азиатските тенденции в грима това лято, ммм, красиво...

Сини, тюркоазени, златни клепачи, подчертани в хубаво оранжево устни....

Beauty News преди 13 години

Сини, тюркоазени, златни клепачи, подчертани в хубаво оранжево устни.

Гримът на лятото е Ориент-експресн-но ориентиран, а ние обожаваме този факт.

Паролата, ако приемем, че има момент на тайнство в тази тенденция, вероятно ще е на китайски.
Всичко блести в цветовете на Изтока, включително ексклузивната серия лакове за нокти на Chanel, убийствено решени в златно и черно и още по-фатално комбинирани с ултра тъмна очна линия и кутийка сенки в беж и матово черно.

В мелодиката на азиатското припяване стройно се извисява тазгодишното решение за устните от Clarins. Lisse Minute Baume Cristal в трите си нюанса, розов, оранжев и китайско червен е съвършеният избор с подхранващата си формула и кристален ефект.



Pupa, по традиция много модерни, също държат първата линия с теракотената пудра, турскосини сенки, свръх черно за миглите и ярък лак.

Всичко това, умело поддържано като линия този сезон от всички интересни прооизводители на деко козметика в света, ни носи просто и ясно настроение за любов.

Помним разкошния In the mood for love на режисьора Уонг Кар Вай с фантастичните азиатки, супер елегантни, но с многопластови характери. И перфектен грим, разбира се, директно напластен върху съвършените им лица.

Закачката тук е в контрастите, злато, блестящо на светлината и черно, магическо, дълбоко и мрачно.



Френският маникюр, издържан в тези два цвята при Chanel, злато по дължините и черно като завършваща линия, е абсолютният must-have при ноктите.



Giorgio Armani
пък, верен на префиненото си усещане за красота, предлага сенки в сиво и беж, точно както биха били оцветени кимоната на модерните гейши.

Устните му пък са в ярките тонове на оранжевото, червеното и корала, съвършени като акцент в горещото време.

Tokyo Corals
е нарекъл маестрото серията си от глосове и има защо, представяме си ги точно там, в Гинза, например, блеснали на белите лица на невероятно модерните момичета от космополитно Токио и ги искаме и ние.

Нека да е лято!

Тази година имаме късмет. Налице е най-лесният начин да се потопим в азиатската атмосфера.

Като се гримираме естетски с летните предложения на марките. Загадъчно, секси и модерно.


 

More Beauty News