Следва

Мостът на Влюбените показва фотоси с Тракийско наследство

Афера с Антъни Куин. Гледай по PRO.BG

Какво е да си любовница на Антъни Куин ще разкрие предаването „Запазено за жени” тази събота, а „Запазено за...

Events преди 13 години

Какво е да си любовница на Антъни Куин ще разкрие предаването „Запазено за жени” тази събота, а „Запазено за мъже” ще разисква За или против секса за една нощ.

Тази събота, 19 юни, майката на Дим Дуков – Вера Дукова ще разкрие пред Диана Алексиева детайли за любовната си афера с Антъни Куин.

Това разкри бившата стюардеса в предаването „Запазено за жени” по PRO.BG. Тя и Поли Карастоянова, председател на Борда по туризъм, ще разкажат за годините си като стюардеси. Нина Николина пък ще разкаже как Слави Трифонов я е открил за сцената и какви всъщност са били отношенията им.

Като продължение на темата в неделя се намесва и предаването „Запазено за мъже”. Гости на Елена Кръстева са по темата За и против секса за една нощ ще бъдат Айвън (Максимус) и неговата приятелка Симона. Откровено темата ще бъде продължена и от актьора, станал популярен като Зюмбюл от „Братя Мангасариян”, а от скоро и едно от главните действащи лица в шоуто „Пълна лудница” - Силвестър Силвестров. А какво пикантно ще разкрие той за семейния си живот ще стане ясно в неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.