Следва

Ярко розово червило! Три много добри причини, заради които си струва да опиташ

До перфектния маникюр ни делят само пила и тренди лак, казва професионалистът

Затова решихме да поговорим с маникюриста Деляна Стоименова от студио Енджой...

Beauty News преди 13 години

През летните месеци сякаш ставаме все по-заети, опитвайки се да освободим почивните си дни, като свършим всичко през седмицата.

Когато времето не достига, първо за започваме да пренебрегваме грижите за себе си. Затова решихме да поговорим с маникюриста Деляна Стоименова от студио Енджой, за да разберем как да обърнем внимание на своите ръце и нокти.

Грижи за своя маникюр може да полагаме и вкъщи. Не ни трябва повече от пила, дървени клечици за избутване на кожички и набор от лакове.

Основата и топ лакът са препоръчителни, за да се гарантира по-голяма дълготрайност на маникюра. Деляна препоръчва кремче ‘Макси’ за омекотяване на кожичките, което може да намерим в почти всички аптеки.

Въпреки че в днешно време можем да намерим много от професионалните козметични продукти в търговската мрежа, Деляна съветва да не ограничаваме посещенията си при маникюрист.



Оформянето и нанасянето на заздравител са основните грижи, които трябва да полагаме. Дължината трябва да е къса, а цветовете ярки - коралово, лилаво или червено.

Най-новият хит в салоните за красота са лаковете на гелова основа, които след нанасяне се изпичат и предлагат изключителна дълготрайност.

Деляна обича да залага на класическите продукти и работи с професионалните лакове и козметика за ръце O.P.I.

Студио Енджой се намира на ул. Иван Вазов, 40Б.
 

More Beauty News