Следва

Момчетата на McQueen в ръцете на експлозивната Сара Бъртън

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

32 големи имена в модата превърнаха манекен в изкуство. Това се случи на откриването на Sidewalk Catwalk...

All fashion преди 13 години

1. 32 големи имена в модата превърнаха манекени от фибрo стъкло в изкуство

Това се случи на откриването на Sidewalk Catwalk, дизайнерски ориентирана инсталация. Тя се състои в това, че на 32-ма дизайнери, сред които Майкъл Корс, Дона Каран и Изабел Толедо, се връчва по един манекен от фибрo стъкло с инструкциите да го стилизират, както сметнат за добре, останалото е плод на техния неподправен гении.

Според организаторите тази платформа позволила на дизайнерите да представят себе си по-скоро артистично, от колкото комерсиално. Прабал Гурунг, например, посвети манекена си на Алекзандър МакКуин. Ребека Тайлър от друга страна събра дрехи, които вдъхвали завист в прет-а-порте колекциите.

На снимката горе: Betsey Johnson, Michael Cors, Prabal Gurung

2. Рекламната кампанията на Louis Vuitton за есен 2010



Кристи Търлингтън, Наталия Водянова и Карен Елсън са звездите озарени от светкавицата на Стивън Майзел в кампанията на Louis Vuitton за есен 2010. Перфектното 3в1 – блондинка, брюнетка и червенокоса в Louis Vuitton. Ретро, шик и красота в една кампания.

3. Фрея за Tom Ford



Свикнали сме рекламните кампании на колекциите слънчеви очила на Tom Ford за мъже и жени да са крайно дръзки. Е поредната такава не прави изключение. Главната героиня е Фрея Беха Ериксен обградена от ято гарвани. Снимките са на Том. Точка.

Дизайнерът обаче не спира да ни носи приятни емоции.

След като за изненада на мнозина A Single Man се зарадва на сериозен успех не само от страна на многобройните фенове на Том, но и сред филмовите критици (напомняме ти, че Колин Фърт бе номиниран за награда Оскар за главна мъжка роля), слухът за втори филм, режисиран от дизайнера, не закъсня.

За наша радост той го потвърди, но не пожела да издаде нищо повече за бъдещия си проект. Ще те държим в течение.

4. Ели Джаксън от La Roux отказа да носи токчета за Viktor & Rolf



Изпълнението на Ели Джаксън от La Roux бе фона на ревюто на Viktor & Rolf за мъжката им колекция пролет-лято 2011.

Виктор Хорстинг поканил младата певица „само по инструмента й”, а дизайнерите я облекли в дрехи от мъжката им линия, които всъщност прилягат напълно на личния й стил. При молбата им да обуе токчета обаче, Ели отказала, което много се харесало на дизайнерите, разбрахме от NYMag.

Тя е като анти-Лейди Гага. Не се разхожда полугола в неносими обувки и диви аутфити, и въпреки това е фантастична.

Пълното излълнение на Ели виж в клипчето горе.

5. Marike le Roux на корицата на Vogue Турция



Vogue си е Vogue, независимо къде го издават. Това доказват от турското издание на списанието със спиращата дъха корица на юнския им брой. Героинята е Marike le Roux, а снимките са дело на Томас Шенк. Прекрасно. Факт. 

 

More from View Sofia

More All fashion