Следва

В царството на пастата, в омая на градината - Spaghetti Company

Хотел Ястребец Уелнес & Спа. Най-луксозният Ski-in & Ski-out хотел в България отвори широко врати

Само ден преди началото на лятото за любителите на природата и кристалния планински въздух бе открит...

All About Life преди 13 години

Само ден преди началото на лятото за любителите на природата и кристалния планински въздух бе открит уникалният природен парк Yastrebets Park & Forest, разположен на цели 50 декара площ в Боровец.

Yastrebets Park & Forest разполага с великолепни екопътеки, велоалеи и съоръжения за фитнес, но неговата уникалност е в специалния палатков лагер и къта за почивка на открито. Комплексът предлага игрища за тенис, футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон и тенис на маса.

Помислено е и за екстремистите – за тях има hiking и планинско колоездене. Новият парк е едно чудесно място и за децата, които ще забравят за мама и татко в чудния детски кът на открито.

В него има велосипеди и, естествено, мини палатков лагер. В 7 или 8 палатки можеш да се разположиш удобно и далеч от роднините в сърцето на вековната борова гора, но всъщност на скришно място на около 30 метра от луксозния хотел.



Всеки твърде добър хотел има хубав басейн, но този на Yastrebets e прекрасен с неговите 15 метра, плаж отпред и ултра удобни шезлонги наоколо.

Новият парк е построен в пълна хармония и представлява естествена среда, в която е закътан хотел Ястребец Уелнес & Спа - най-луксозният Ski-in & Ski-out хотел в България, член на престижната международна верига Small Luxury Hotels of the World.



Съчетанието на лукс и невероятна природа без съмнение ще превърнат лятната почивка дори на най-претенциозните гости в неповторима емоция. Магическата борова гора, в която прелива уединението на хотела, както и разнообразието от възможности за активен отдих в него, са неустоима покана за едно запомнящо се лято сред кристалния планински въздух.



Хотелската част има 33 удобни стаи, 6 просторни апартамента и 12 финландски вили със собствена сауна. Интериорът е уютен и елегантен, в него уместно са съченани естествените материали - дъбов масив, коприна и памук.



От 15-метровия закрит плувен басейн, както и от фитнес студиото, се открива величествената гледка на вечнозелената вековна гора.



В спа центъра ще те поглезят с първокласни терапии и изтънчени козметични продукти.



В Gourmet ресторантът ще се насладиш на фини и здравословни блюда, а романтичните вечери могат да започнат или да приключат – ти решаваш, в стилния пиано бар с музика на живо. За любителите на шумните партита хотелът предлага атрактивната дискотека.



Ако с колегите установиш, че се нуждаете да нови, свежи идеи или ти предстои важна бизнес среща, хотелът предлага мултифункционални конферентни зали със съвременно оборудване, в които всички служебни задължения ще ти се сторят поне наполовина по-леки.

На откриването генералният мениджър на хотела г-н Христо Палазов сподели следното: „За мен е огромно удоволствие и радост да ви поканя сред вековната гора на парка. След една година усилена работа сме горди да ви представим неговите съоръжения, изградени без да бъде отсечено нито едно дърво.



Напълно в унисон с цялостната философия на хотела за съхранение и грижа към природата, направихме така, че без да се усеща каквато и да е човешка намеса, развихме и укрепихме планинските екопътеки и създадохме условия за едно пълноценно и здравословно изживяване в прегръдката на природата”.



Така че ако лятната отпуска е все още в необозримото бъдеще, а силите ти предателски са отстъпили пред хроничното недоспиване, храненето “на крак”, стреса и постоянното чувство, че не вършиш нещата по правилата, значи със сигурност е дошло време за едно кратко бягство до “Великата Рилска пустиня”, в която те очаква оазисът Yastrebets Park & Forest, за да възвърне силите и да събуди отново жаждата ти за живот!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 15 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.