Следва

Не забравяй за кожата и след слънцето, тя ще го запомни

Готови за летния тен със Iwostin Solecrin

Да, но не всички го правят така, както имаш право да изискваш. Фотозащитните кремове са изключително важен...

Body преди 13 години

На всички тях пише, че те защитават.

Да, но не всички го правят така, както имаш право да изискваш. Фотозащитните кремове са изключително важен момент в стратегическия план за защита на твоята кожа от преждевременното, нежелано, излишно остаряване, ако знаеш основните истини за това как да се погрижиш срещу тях.

Едното, първо и най-важно условие, е твоят слънцезащитен продукт да работи. Да работи добре и така, както очакваш от него.



Не е необходимо да е непоносимо скъп. Но е много важно да е истински качествен.
Важно е да е устойчив в течение на деня и също така да не се отмива от водата на плажа или басейна.

Кой е нашият любимец? Проверихме, поразпитахме и се спряхме на новия продукт на Iwostin Solecrin – изумително нежната и високоефективна фотозащитна емулсия SPF 30 спрей, защото показателите й говорят сами:

Толкова фина и защитна формула, че е идеална за цялото семейство, включително децата и бебетата над 6-месечна възраст;

• Перфектно изчислена формула, подходяща и за по-податливите на слънчеви изгаряния хора и за по-устойчивите типове кожа. За тези със светла кожа, кестенява коса, светли или тъмни очи, малко или никакви лунички – не през първите, а следващите дни на излагане на слънце и за хората с тъмна кожа, тъмнокафява коса, тъмни очи, без лунички – през първите дни на излагане на слънце.

• За всеки, който прекарва повече от 2 часа на открито, дори и в облачни дни.

• За всички работещи на открито – спасители и др.

• За хората, които спортуват на открито.

Solecrin
са нанася равномерно върху кожата най-малко 15 минути преди излагане на слънце и се повтаря /действие, което само по себе си е удоволствие/ в случай на изтриване или дълго къпане.

Solecrin струва 20 лева, предлага се във всички добри аптеки в София и е предпочитан от специалистите и всички, които имат отношение към здравословно прекарване на лятото, защото осигурява наистина ефикасна защита от UVA и UVB лъчите, съдържа фотостабилен комплекс от химични и минерални филтри, укрепва естествената фотозащитна система, противодейства на фотостареенето, предпазва ДНК на клетките на кожата, предпазва от фотоалергии и от действието на свободните радикали, предотвратява възпаленията, кожните изгаряния и хиперпигментацията и е водоустойчив.
 

More Body