Следва

Назаем взехме от Filthy Place "Houston, we've got a problem!"

Не просто Daphne на Comme des Garcons

Дафне Гинес несъмнено е едно най-влиятелните имена в съвременната мода. Наследницата на бирения концерн Guiness е модел, режисьор, стилист и муза на световни дизайнери като МакКуин и Валентино...

Shopping преди 13 години

Дафне Гинес несъмнено е едно най-влиятелните имена в съвременната мода. Наследницата на бирения концерн Guiness е модел, режисьор, стилист и муза на световни дизайнери като МакКуин и Валентино. Ето защо не е изненада, че Comme des Garcons разработват последния си дамски аромат съвместно с нея, като не еднозначно го наричат Daphne.

За него модната икона разказва: „Исках този аромат да е събирателен образ от детските ми спомени – от градините и от семейните къщи в които съм израснала до мистериозните църковни ритуали, които са във въображението на всяко младо момиче.”

Удоволствието да го притежаваш се засилва и от факта, че освен теб само още 2999 жени ще могат да му се насладят, защото са 3000 бройките на лимитираното издание във вариант на тоалетен парфюм.

Съставките на аромата включват: горчив портокал от Сицилия, тамян, шафран, Тунезийски жасмин, тубероза от Индия, Флорентинси ирис, Индонезийско пачули, амбра и ванилия от Мадагаскар.

Парфюм Daphne, Comme des Garcons, Salon Olfactive, 50 мл. – 195лв.
 

More Shopping