Следва

Невидимо бельо за горещите дни от Triumph

Енчо Найденов снима Никол Станкулова в гореща сесия

Tопмоделът Никол Станкулова, позната още от ефира на Нотва Телевия бе избрана за първата фотосесия на...

All fashion преди 13 години

Tопмоделът Никол Станкулова, позната още от ефира на Нова Телевия бе избрана за първата фотосесия на холистични бижута „Рафаил".

Модният фотограф Енчо Найденов, едно от лицата пред обектива на Вю София, избра за нестандартната фотосесия каменна кариера. Изборът на мястото също не е случаен, а резултат от умишлено между необработените скали и изящните скъпоценни и полускъпоценни камъни на лечебните бижута.

Идеята на фотосесията всъщност е, че за да усетиш силата, която се крие в теб, която те хармонизира с природата и доближава до любовта и съвършенството, просто трябва да се събудиш.

Бижутата се изработват по модел и селекция на кристалите лично от Розалия Тинкова според принципите на холистичната медицина.



Тя е дипломиран енергиен лечител от Университета по енергийна медицина и кристалотерапия в Малайзия. Кристалите, които използва от Индия, о-в Ява, Бали, Китай, Бразилия, Тибет и Тайланд.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.