Следва

Какво е да си Porshe

Звук с картина

След като CDто навлезе така скоростремно и завладя без компромиси масовата музикална аудитория, не ни остава нищо...

Fashion преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> След като CDто навлезе така скоростремно и завладя без компромиси масовата музикална аудитория, не ни остава нищо друго, освен да му отдадем почести.

През 1979, когато инженери на Philips<@SITE_URLstrong> и Sony<@SITE_URLstrong> стартират амбициозния проект за създаване на носител с високо качество на записа и по-компактен формат от този на плочата, ние идея си нямахме какво ни предстои.

В днешно време компактдискът е едно от най-разпространените средства за пресъздаване на звук и информация.

Размерът на паметта му и възможностите за запис се предопределят от софтуерния му характер, а фирмите производители са безбройни. Друга своеобразна революция беше способността да записваме върху дъгата от елементи каквото си искаме.

И така, всеки от нас, който знае, че музиката няма цена, е щастлив притежател на поне 100 различни CD-та с личен подбор, а някои дори не могат да ги преброят. Колкото повече са те, толкова по-добре за музикалната ни култура, но като стане време да боравим с тях, изникват някои проблеми. Ако нямате толкова място или не ви е удобно да ровите в тонове с кутийки, класьорите са спасението.

Но така, с един обикновено крив надпис върху тях, вашите собствени компилации се обезличават и сливат, правейки доста трудно да намерите това, което искате. Пък и след като сте търсили, събирали и съчетавали толкова старателно личните си предпочитания, дали те не заслужават нещо по-добро.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Както красиво сервираното ястие, красиво поднесената музика ще се радва на много повече внимание.

Когато търсите нещо в колата, образът би помогнал много, а защо не и на някой купон, където се опитвате да се вредите до оформлението.

На един какъв да е купон, всички заинтригувани погледи и овации би отнесъл диск с дизайна на Чикагската компания 5inch<@SITE_URLstrong> (файв инч). Тяхното производство на дискове е под знака на хитрите принтове, красиви и забавни, отличаващи се от всички останали.

Кутийките към тях са с удобно лостче, което е стилизирана глава на диво котенце, а има варианти, с които можете да украсявате с тях каквото си искате.

Цените им са сносни, а, ако притежавате кредитна карта, можете да ги закупите он лайн. Дали няма да се намери и някоя фирма вносител, която да ни ги предложи на място!?


http:@SITE_URL@SITE_URLwww.5inch.com@SITE_URL <@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Fashion