Следва

Ако мечтаеш за своя собствена модна колекция, Just Proud е твоето място в интернет

Да или Не на новата рекламна кампания на Valentino

Обявяването на зимните рекламни кампании е в своя пиков момент и ние като всички хора, харесващи модата...

All fashion преди 13 години

Обявяването на зимните рекламни кампании е в своя пиков момент и ние като всички хора, свързани с модата, обичаме да правим оценка на това кое ни харесва и кое не.

Сред всички видени дотук обаче има една рекламна кампания, която раздели мненията ни, и то по доста краен начин.

Става въпрос за Valentino и рекламните фотоси на колекцията есен-зима 2010/2011 на модната къща.

Харесваме това, че новите творчески директори на марката - Maria Grazie Chiuri и Pier Paolo Piccioli се опитват да развият клиентския таргет и да достигнат до все по-млади хора, но някак самата идея и кадрите са нетипични.

Свикнали сме да виждаме красивите рокли на Valentino, снимани по прекрасен начин, но този път снимките представят по два портрета на един и същи модел – единият с дрехи, другият без - нещо съвсем нетипично.

Фотографиите са дело на Дейвид Симс, а за снимките позират Freja Beha, Monika Jagaciak и Tati Cotlar.

„Идеята ни е кадрите да представят едни неочаквано интимни черно-бели портрети, непринудена и деликатна красота, но с повече опасно скрито намерение в погледа”, казва Chiuri пред WWD.

Както казахме, нашето мнение е в двата полюса, затова питаме теб, харесва ли ти новата рекламна кампания на Valentino, или сетивата ти искат да се наслаждават пак на огненочервените рокли от близкото минало?

Е, да или не, ти ще ни кажеш!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.