Следва

Б като Библия, Б като Блог

Ако мечтаеш за своя собствена модна колекция, Just Proud е твоето място в интернет

Ясно е, че почти всички сме обзети от манията на Facebook, MySpace и всякакви други мрежи за споделяне на...

All fashion преди 13 години

Ясно е, че почти всички сме обзети от манията на Facebook, MySpace и всякакви други мрежи за споделяне на снимки, клюки и размисли.

Когато сърфираме в тях, можем спокойно да проследим новостите около приятелите ни, както и да обменим мнения и идеи.

Напоследък една такава социална мрежа става хит за всеки, който има амбиция за модна кариера или просто харесва артистичността в дрехите.

JustProud дава възможност на фешън любителите да прикачват собствени модели на дрехи, фотосесии и клипове. В JustProud младите дизайнери свързват профилите си с фешън проекти, които харесват и ценят.

След това потребителите имат възможност да гласуват и дизайнът, събрал най-много гласове, получава правото да се произвежда, а разходите са за сметка на сайта. Готино, нали?

„Дизайнерът решава какво да стане с проекта му. Концепцията ни е тип „съвместна работа = повече идеи”, а онлайн средата предлага на хората да работят заедно и да споделят идеите си”, разкрива създателят на сайта Герт Райтберген.

От появата си преди 3 месеца, JustProud притежава около 13 000 членове от цял свят. Имайте в предвид, че за да се присъедините, не трябва да сте професионалист, а просто заинтересован.

През есента ще тръгне помощен сайт, който да обясни концепцията на основния, а лятото дизайнерите ще имат на разположение и финалната версия на JustProud.

Ако си си помисли, че необятното интернет пространство няма с какво да те изненада, виж в JustProud.com.
 

More from View Sofia

More All fashion