Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Б като Библия, Б като Блог

Факт е, че заради наистина пълната им свобода на словото, може да се каже, че мнението им е най-малко...

All fashion преди 13 години

Насполедък все по-често набеждават блоговете за медии.

Факт е, че заради наистина пълната им свобода на словото, може да се каже, че мнението им е най-малко обременено от реклама и PR. Това ги прави обективки, дали са прави всеки определя сам.

Така, ние сами направихме една малка извадка на тези неща от чуждите модни блогове, които според нас заслужават вниманието ти. Ще продължим да го правим и за напред, защото още една гледна точка никога не вреди.

1. Скот Шуман прави дисекция на седмицата на мъжката мода в Париж и въздиша единствено по колекцията на Junya Watanabe. Прочети защо, тук.

2. Миналата седмица ти представихме тенденциите за Resort 2011, а сега Refinery29 ти показва как да ги пренесеш и в твоя гардероб. Прочети тук.

3. През изминалия уикенд се проведе може би най-значимият музикален фестивал в света - Glastonbury 2010. Това събитие винаги е било смесица от висша мода, рокндрол шик и много музика. Виж как звездите запазиха усетът си за стил по сред калното, английско поле.


Ема Уотсън повреме на фестивала Glastonbury 2010 (отляво).  Junya Watanabe пролет-лято 2011 (отдясно)

Разгледай тук.

4. Само за последните 10 дни два топмодела сложиха край на своя живот. Редакторката Jenna Sauers се опитва да отговори на въпроса, защо тези трагедии вече не са рядкост в модните среди. Прочети тук.

5. Елегантността не се купува и Garance Dore знае това много добре. Какво прави един човек естествено стилен и елегантен, според именитата фотографка? Прочетеш тук.

6. Стрийт стайл фотографът Томи Тон най-нагледно ни показва защо времето след ревюто на D&G е най-доброто за снимане на мъже модели.



Разгледай тук.

7. Редакторите на Wonder Buzz изваждат от архива стара снимка от реклама на бански костюми, задавайки си въпроса дали тогавашните модели биха били пълни за днешните стандарти.



Виж я тук.

8. След като звездата на Лордес, дъщерята на Мадона, изгря в блог средите, коментирайки последната й колекция съвместно с поп кралицата, от Fashionista веднага я сравниха с малко по-малката и далеч по-полулярната в блогърските среди Тави. Прочети материала за тях тук.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.