Следва

Като във Формула 1. Samsonite Black Label и McLaren създадоха истинско приключение в дизайна

"Трилър на машини" - филм на Hitachi

Ако се чудиш какво беше това грандиозно парти с големи светещи машини, фоерверки и стълпотворение от звезди на едно много необичайно място...

All About Life преди 13 години

Ако се чудиш какво беше това грандиозно парти с големи светещи машини, фойерверки и стълпотворение от звезди на едно много необичайно място, то това се случи по повод официалното откриване на първия шоурум на Hitachi за пътна, минна и строителна техника на Z & M Private Co.


Едно преживяване в сюжета на огромни движещи се и светещи машини, добре изстудено вино и атмосфера на очакване началото на филма, организиран от Hitachi.


в ляво: Mitsuhiro (Tim) Tabei, президент и управляващ директор на „Hitachi Construction Machinery” (Europe), Ромина Андонова, Николай Младжов                                                                                               
в дясно: Александър Балкански, Боян Радев, Николай Младжов

Собственикът Николай Младжов посрещна специалния гост Mitsuhiro (Tim) Tabei, президент и управляващ директор на „Hitachi Construction Machinery” (Europe), художника Светлин Русев, колекционера Боян Радев, пластичния хирург д-р Ангел Енчев, цирковия артист Александър Балкански-син, Гала с приятеля си Стефан.
 


 

Оказа се, че много от родните випове имат изненадващо хоби - интересуват се професионална строителна техника. Огромните машини истински впечатлиха специалните гости на събитието. Сред тях се откроиха още Устата, водещата на предаването „На Кафе” Елена Станкулова, собственичката на модна агенция Интерсаунд Ирина Папазова.


Устата, Ромина Андонова, Елена Станулова

За първи път от много време, на светското събитие си дадоха среща цяло съзвездие миски – Румина Андонова (Мис България 2010), Антония Петрова ( Мис България 2009), Галина Недялкова ( Мис България 2008), Елена Ангелова ( Мис България 1999), Цвети Разложка ( Лейди България ). Елегантното парти не пропусна и скандалната мис Русе – Адриана Секуличка.



На специалната сцена в шоурума излязоха Дийп Зоун Проджект с Йоана и композиторът Александър Кипров.

  Вече си мислихме, че нищо не може да ни учуди – обаче не за дълго! Екстравагантният рапър Иван Динев - Устата, в нежната компания на Ромина Андонова, не се поколеба да подкара огромен багер Hitachi, при това без никакъв страх! Това се случи, разбира се, под експертното ръководство на г-н Николай Младжов, собственик на Z & М - официален представител на Hitachi за България.



 Светлин Русев, Цвети Разложка, Николай Младжов

Художникът Светлин Русев с любопитство разгледа огромните машини. Най-вероятно е търсил ново вдъхновение, или просто е решил да смени попрището на художник и да се залавя със строителство.

Луксозното парти бе допълнено и от невероятно светлинно шоу, което озари нощното небе на София.

След този ден лайфстайл елитът определено никога няма да бъде същият!


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.