Следва

Грижата за „летните” крака в продукти

Chance на Chanel. Любов от първa среща

Истина е, че в живота съжаляваме повече за шансовете, които сме пропуснали, отлколто за несполучливите дела...

Beauty News преди 13 години

Истина е, че в живота съжаляваме повече за шансовете, които сме пропуснали, отлколто за несполучливите дела, които все пак сме рискували да направим.

Тази малка тайна кара жените по целия свят да приемат щастието и съдбата си като отговорност. CHANEL като истински познаватели на женската душевност създават една ароматна трилогия, която съответства на неуморимия характер на модерната млада дама.

Трите аромата CHANCE, CHANCE EAU FRAÎCHE и сега CHANCE EAU TENDRE са три интерпретации на женствеността, интуицията, жизнеността и дързостта.

Те носят истинския дух и чувството за традиция на модната марка. Самата Габриел Шанел е вярвала върло в шанса. Тя е вярвала в съдбата си, в щастливата си звезда, в силата и определеността на живота и правия път. „Шансът е начин на живот. Шансът е моята душа.” е обичала да казва Коко.

CHANCE е ароматно съзвездие от нотки, които като че ли се движат върху кожата. В сърцевината на аромата е поставена неочакваната нотка, която непрекъснато се трансформира и изненадва.

CHANCE
е първият аромат на CHANEL в кръгла бутилка, съдържаща вълните от свежест, които се преливат във флоралност и се обединяват с чувствените, сладки и тръпчиви елементи.

При CHANCE EAU TENDRE, говорим за аромат, подходящ за жената-оптимист, тази която вярва в късмета и щастието си и сграбчва шанса с две ръце. Лек, деликатен, искрящ, този аромат дава усещането, че щастието е навсякъде около нас.

Съчетанието грейпфрут - дюли придава допълнителна свежест на аромата. Един лек бриз от жасминов щрих и цветя.Този лек полъх е подчертан от изключително женствената нотка бял мускус.

CHANCE EAU FRAÎCHE е друга ароматна интерпретация на CHANCE, изцяло искряща, пълна със свежест и фантазии. Творението на Жак Полж съчетава свежестта на лимонена кора, омекотяващите нотки на чист жасмин и кокетността на амбър пачули.

Това са три завладяващи аромата за авантюристичната млада жена, която притежава смелостта да живее, използвайки всеки шанс и всеки знак на съдбата.



Но колкото и да твърдим, че нямаме любим аромат сред трите прелестни ухания под етикета Шанел, все пак сърцето ни принадлежи на Tendre. Защото ухае на млада жена с усет към живота, свободата и модата!
О, Tendre, прегъни ме!
 

More Beauty News