Следва

В червено може винаги

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

След като толкова упорито се стараеше да опровергае слуховете, че е мъж, Лейди Гага изведнъж реши да остави всичко някъде зад себе си. Всичко това с помощта на фотографа Ник Найт и стилиста Никола Формичети.

All fashion преди 13 години

1. Лейди Гага като мъж

След като толкова упорито се стараеше да опровергае слуховете, че е мъж, Лейди Гага изведнъж реши да остави всичко някъде зад себе си. Всичко това с помощта на фотографа Ник Найт и стилиста Никола Формичети.

Името е Елегантна Механика, а списанието е мъжкото издание на Vogue Япония. Облечена е на по вкуса на Armani, Prada и Riccardo Tisci за Givenchy и наистина смятаме, че се е справила с ролята на мъж прекрасно.

2. Черно-белите рекламни кампании за есен 2010


Versace и YSL

След особено цветните кампании за пролетния сезон, седем големи марки, сред които Bottega Veneta, Max Mara, Versace, Prada Men, Clavin Klein и Yves Saint Laurent избраха кампаниите им за есента да са в класиката черно и бяло.

Любима ни стана тази на Versace. Изненадващо е да видиш италианския лейбъл така заглушен откъм цветове, с изчистени кройки и непринудена черно-бяла красота.

3. Васил Германoв и Николай Пачев за Капитал Light



Wonder Boys се казва съвместната работа на фотографа Васил Германов и стилиста Николай Пачев за последния брой на Капитал Light. Изключително много харесахме комбинирането на нови дрехи с vintage находки и кропирани специално за сесията ризи, тишърти и блейзъри. Страхотна работа на екипа.

4. Кристи Търнингтън за Vogue Италия



Спираща дъха корица на юлския брой на Vogue Италия е с не някои друг, а прекрасната Кристи Търнингтън, която виждаме все по често напоследък (спомни си кампанията й заедно с Наталия Водянова и Карен Елсън за LV Fall 2011). Приликата й с младата София Лорен е направо поразителна. Просто страхотна.Още не сме видяли цялата сесия, но корицата определено си заслужава вниманието.

5. Линията бельо Paul Gaultier за La Perla



Вече е официално, първата линия бельо на Jean Paul Gaultier ще се случи за La Perla и ще бъде представена официално тази седмица, по време на ревютата за Висша мода в Париж. Колекцията ще включва 27 артикула – предимно ръчно изработени корсети, сутиени, къси кюлоти с висока талия и бодита в розово и черно – на които ще можеш да се насладиш от този ноември. Колаборацията трябва да продължи три години, като се предвижда и линия бански костюми следващия март.


 

More All fashion