Следва

Министър, актьори и прочути готвачи готвиха в звездно неделно барбекю

Като във Формула 1. Samsonite Black Label и McLaren създадоха истинско приключение в дизайна

Samsonite Black Label и McLaren обединиха усилия и въображение в новия съвместен проект - линия куфари...

All About Life преди 13 години

Samsonite Black Label и McLaren обединиха усилия и въображение в новия съвместен проект - линия куфари, вдъхновени от дизайна и технологиите на Формула 1.

Серията носи името SBL MCLAREN SPORT и е представена на широката аудитория от пилота Луис Хамилтън. Моделите завладяват със своя очарователен дизайн, изключителна функционалност на вътрешното пространство и комфорт, осигурен от множеството екстри, с които е екипирана серията.

Сред тях е и уникалната система на задвижване, която е подсигурена с истински амортисьори - изцяло в духа на Формула 1. Цветът е черен, с характерните за тима на McLaren агресивни червени линии.

Безпроблемната експлоатация на моделите пък е гарантирана от доживотната международна гаранция, предоставена от SAMSONITE.

SBL MCLAREN SPORT вече може да бъде открит и в България за радост на множеството почитатели на Формула 1 и на Samsonite.

Моделите ще намерищ в магазините на официалния дистрибутор - АТГ АД.


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.