Следва

Изложба като Сън в лятна нощ

Юлският брой на GLAMOUR

Този месец GLAMOUR ти предлага възможността да спечелиш дизайнерските чанти на 10 известни български дами и така да подкрепиш благотворителната кауза на списанието....

Events преди 13 години

Този месец GLAMOUR ти предлага възможността да спечелиш дизайнерските чанти на 10 известни български дами и така да подкрепиш благотворителната кауза на списанието – изграждането на нова детска площадка в столичния квартал Лозенец. С един смс чанта Armani или пък Gucci, принадлежала на Лилана, Хилда Казасян, новата Мис България Ромина Андонова, Мария Игнатова, Жени Калканджиева, Теди Велинова, Ирен Онтева, Мис България 93 Вера Русинова, Ивана Скендерова или пък Жени Живкова може да бъде твоя!

На страниците на списанието те очаква и още една страхотна изненада: ексклузивно за българския GLAMOUR, Томи Хилфигер споделя своята модно-любовна житейска философия! От корицата на юлския брой грее новата руса любимка на Холивуд Аманда Сейфрид, която в ексцентричното си интервюто без колебание разкрива дяволиите, които се крият зад ангелското й лице - ревност, завист, фобии, странни приумици... Но за всяка актриса е важно да познава крайностите на човешката природа, нали така? През юли GLAMOUR разговаря и с още една блондинка, на път да се прочуе в Щатите – Лилана. От нея ще научиш вълнуващи задкулисни подробности за клипа й с Фло Райда (и онези впечатляващи роботски обувки!) и ще разбереш, че истинският приятел е този, с когото споделяш не болката, а щастието си. Последна, но не по значение, ще бъде срещата ти с изключително чаровната британка Джема Артъртън, която си проправи път в Холивуд (като нахакана биткаджийка в “Принцът на Персия” и “Сблъсъкът на титаните”), без да отслабне и грам!

В разгара на лятото GLAMOUR е твоят верен спътник в летните удоволствия с много страници посветени на летен стил (секси бански, феерични рокли и козметика, която работи за теб на плажа), ваканционно настроение, вълнуващи морски дестинации из цяла Европа и хитри съвети за пътешественици. Ако си сред онези, които тази година няма да могат да посетят любимите си чуждестранни шопинг-дестинации, за утешение списанието ти предлага специална подборка от сайтове, откъдето да си поръчаш всичко онова, което повдига духа и дарява усмивки – от хубава книга или картина, през гурме продукти като италиански горещ шоколад, до изработен по поръчка сатенен корсет или чифт разкошни обувки Jimmy Choo! Твоята онлайн плячка е някъде там! За вдъхновение можеш да хвърлиш поглед на двете интерпретации на GLAMOUR на тема градска мода в жегата: свеж деним и класически шик.



За да сияеш не само отвън, но и отвътре, в броя ще намериш още и 50 хитри начина да гориш калории, без да се напъваш, 35 пътечки към дълготрайното любовно щастие и 25 прости повода за широка усмивка. Ще разбереш от какво се страхуват най-много мъжете и как да разрешиш деликатно и окончателно онези малки сексуални дилеми, за които не можеш да говориш, без да се изчервиш.

Цитат 1:

Томи Хилфигер: “Най-ценното нещо, което може да се купи с пари е време. Най-прекрасното нещо, което винаги трябва да получавш без пари е... секс. Най-добрата дреха, която можеш да откраднеш от мъжкия гардероб е любимият му пуловер, който стига почти до коленете ти. С нищо отдолу.”

Цитат 2:
Страхотен си, обичам те, но сексът с теб е странен!

Той е секси, забавен, внимателен... Дори гледа с теб “Стъклен дом” всяка неделя вечер! Но въпреки това има драма. Не от типа драми, заради които си заслужава да се разделите... и все пак. Може би лицето му по време на оргазъм е страшна гледка, или пък изобщо не успява да стигне до финала, ако ти не псуваш като рапър? За съжаление, в секса неловкостта е с доста по-тежки последствия, отколкото в ежедневието. Много неудобни моменти могат да се маскират с малко хумор, но ако докато правиш любов не изпитваш 100% комфорт, дребният дразнител постепенно ще се превърне във фиксация. И накрая нищо чудно ситното камъче да обърне колата. Без паника! Нашият полезен наръчник по справяне с малки креватни притеснения ще ти помогне да заобичаш странните сексуални привички на твоя (иначе съвършен, сигурни сме) любим...
Какво да правиш, ако...

звуците или физиономиите му не ти харесват

И така, в пристъп на удоволствие твоят човек вие като върколак на пълнолуние или бърчи лице като анимационен герой? Имай предвид, че той най-вероятно изобщо не осъзнава колко странно изглежда или звучи отстрани. Колкото и да е гротесков в такъв момент, за нищо на света не му се смей. Изобщо не му споменавай нищо в тази връзка. Спасението? Предложи му да заснемете горещо видео в спалнята. Шансът да ти откаже е минимален. Когато го изгледате, той веднага ще забележи какъв му е проблемът. Но внимавай – ако досега не си се виждала отстрани, има риск да откриеш, че и ти не си особено достолепна гледка, докато се мяташ в екстаз...

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?