Следва

Модното клише, наречено Париж. Но пък колко е красиво!

Trend report - гумени ботуши през лятото. Може ли?

Без съмнение ти е минало през ум, колко по-удобно би било, ако в поредния дъждовен ден, вместо по сандали си на сухо в гумени ботуши.

All fashion преди 13 години

Без съмнение ти е минало през ум колко по-удобно би било, ако в поредния дъждовен ден, вместо по сандали, си на сухо в гумени ботуши.

От известно време те упорито се опитват да завладеят улиците по цял свят и истината е, че успяват особено през есента. Удобни са, пазят краката ти сухи, лесно се стилизират (примерно сиви ботуши, джинси и бял тишърт или просто по рокля) и топлят. Kакво повече можеш да искаш от ежедневна обувкa?

Същото важи и за лятото с пълна сила. Най-вече, ако се подготвяш за някой от многобройните фестивали този сезон. Няма по-подходящ избор за калта и тревата

Важно е да отбележим, че противно на всички очаквания, ако са от качествени материали, губените ботуши всъщност не спарват и краката ти ще се чувстват добре в тях.

Носи ги с къса пола или къса рокля на цветя. С шорти или къси джинси. Избери си модел в един цвят – комбинира се по-лесно и риска от прекаляване е по-малък.

 

 

More All fashion