Следва

Мъж до дупка!!! Как, Мили момчета, не се прекалява с някои козметични практики

Грижата за „летните” крака в продукти

Вече разгледахме основните моменти на грижата за грижата за краката ти през летния сезон. Сега ще обърнем повече внимание и на продуктите, с които да допълниш тази грижа...

Body преди 13 години

Вече разгледахме основните моменти на грижата за грижата за краката ти през летния сезон. Сега ще обърнем повече внимание и на продуктите, с които да допълниш тази грижа.

Когато в едно изречение използваме думите „крака” и „проблем”, третата задължителна е „целулит”. Портокаловата кожа е най-омразният враг на всички къси рокли, шорти и прилепнали тънки дрехи. Няма какво да се заблуждаваме, грозно е. Фитнеса, диетата и масажите комбинирай с антицелулитен крем.

Сам той е беззащитен към целулита, но е доказано, че в комбинация с останалите, има видим резултат. На пазара има голяма гама и цели серии от антицелулитни продукти. Специалистите спрягат Plasticity на Dior за най-големия противник на целулита, до него уверено се нарежда и Lipo-Metric на Vichy.



Избери продукти с високо съдържание на кофеин, ретинол и Л-карнитин, като Мorpho-Slim на Lieraс, Celluli-Pro на Sisley или Lancome Slimissime 360. От бълг арските марки ти препоръчваме Дева, за която сме получавали само добри отзиви.

Преминаваме към гладките крака. Ако си фен на депилацията, пилингът преди това е задължителен, добър съюзник тук е изглаждащото мляко серум за тяло на Lierac или Vichy - Lipidiose - гранулиран ексфолиращ крем. За бръснене използвай пяна със дезинфектиращ ефект като крем душ-гела Double Effect Shower&Shave на Nivea. Колкото до химичната депилация най-добре е кремът депилатор да бъде за чувствителна кожа, за да избегнеш каквито и да е раздразнения – Soft&Smooth Hair Removal for Body на Avon или Crema Depilatoria Doppiouso на Strep. Накрая задължително намажи краката си с хидратиращо мляко, Vichy - Lipidiose 1 Body Lotion е добър избор.



Антиперспирант спрея Hair Minimising на Dove ще омекоти космите и ще намали боцкането между бръсненията, a 2 en 1 Hair Minimising Moisturiser на Yves Rocher ще забави растежа на космите.

Предпазването от вредните слънчеви лъчи е не по-малко важно. Разнообразието на продукти тук е необятно.




Довери се на изпробваните многофункционален лосион за тяло Soleil Prodigieux от Nuxe, спрей за тяло Lierac Solaire, крем-гел за защита от слънчеви алергии SPF 15 от Eucerin, слънцезащитен лосион SPF 4/8/12/20/30 от Nivea и прозрачен слънцезащитен спрей Clear Protect SPF 10/20 от Garnier Ambre Solaire.

Но за да се погрижиш всички тези продукти да не попречат на тена на краката ти през лятото, може да заложиш и на добър автобронзант.

Такива са Daily Bronze Moisturizing Emulsion от Shiseido, Self-Sun SPF 15 Clinique, Intense Bronze Self Tanning Tint Clarins.



 

More from View Sofia

More Body