Следва

Бански цветен, модерен и цял. Завръщане от 60-те

Таня Илиева отново се появи на Haute Couture дефиле, този сезон е в кожените интерпретации на Margiela

Вече не е изненада появата на Таня на ревютата Висша мода, когато миналия сезон тя взе участие в уникалните...

All fashion преди 13 години

Вече не е изненада появата на Таня Илиева на дефилетата Висша мода, когато миналия сезон тя взе участие в уникалните реюта на дизайнерите Алексис Мабил, Жорж Хобейка и Дани Атраче на Седмицата на висшата мода в Париж (24 - 28 януари 2010).

Колекцията на Maison Martin Margiela Hаute Couture FW 2010, където видяхме лицето на Таня за пореден път, в момента краси всеки блог в модното интернет пространство, а професионализмът на нашето момиче е неоспорим.

Колекцията на белгийското чудо се фокусира изцяло върху кожата като материя - крокодил, питон, норка, велур и обработена фина кожа, а всяка дреха  изглежда като Франкенщайн, съшит от различни водове материалии, но пък цялостната конструкция и детайлите си остават в класическия си вариант.

Цветовете са от всички нюанси на кафявото и бежовото, до любимото черно. Панталоните на Маржела са абсолютно минимизирани, тесни и с висока талия, а нагоре кожените якета и сака стигат до талията или до ханша.



Подробности за дните на Висшата мода в Париж очаквай да ти разкажем другата седмица, а дотогава се оглеждай за български лица на подиума.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.