Следва

Мъжът през лятото в 10 топ аксесоара

Бански цветен, модерен и цял. Завръщане от 60-те

Забеляза ли вече, че банският стана част от гардероба ни, предназначена не само за дните край басейна и...

All fashion преди 13 години

Забеляза ли вече, че банският стана част от гардероба ни, предназначена не само за дните край басейна и горещия пясък, а съвсем тенденциозно влиза в комбинация с целия ни летен антураж?

След  бельото на показ, банският, който се показва изпод презрамките на дълга копринена рокля е втората красива интерпретация на плажа и лятото и сексапила в града.

Можеш смело да носиш с къси панталони и бял ефирен тишърт, сандали и плетена чанта, така сякаш току-що си кацнала от Сен Тропе.

И най-вече целият бански. Той е като любимите две в едно на козметичните марки, но вместо балсам и шампоан – получаваш бански и топ за летните жеги. Защото предшественикът на монокините отново се завръща! Ура!



Нека прероденият шейсеттарски плажен тоалет това лято да присъстват най-вече цветовете небесно синьо, червено, кремаво и черно. За вдъхновение вземи пример от Хайди Клум, богинята на банските, която предпочита класически дизайни в сиво, кафяво и червено.


Chanel Resort 2011

За да носиш целия бански на плажа като от Pret-a-porter, обърни внимание на всички деликатни места и избери по-прости цветове. Може в райе и различни кръгли детайли, които ще съчетаят модерното с класическото в банския ти.



Едно от силните преимущества на целия бански е това, че с него може да комбинираш множество аксесоари като например гердани, колиета и гривни до където си поискаш.

Това си има практично предимство – насочва вниманието към деколтето и хубавите ти ръце и кара всички около теб да ти завиждат за безупречния вид.

Така че сега му е времето на банския – избери си от уникалната селекция на ViewSofia или пък от винтидж категорията на ViewSofia Shop.
 

More All fashion